Obrázek článku

Teplice - Sparta Krč 3:0 (2:0)

Hráči se dnes rozloučili v Blšanech s Petrem Radou vítězstvím 3:0 nad Spartou Krč. Na soupeře se vrhli zhurta, Mahmutovič vybojoval v souboji s brankářem míč, Vondrášek ho pusunul k Doležalovi, jeho nepřesná střela skončila u Gašparíka, který už ve třicáté vteřině otevřel skóre. Následovaly dvě šance Mahmutoviče, ale ten ani jednou nezamířil přesně. V osmé minutě se k přímému kopu postavil Doležal a míč zaplachtil až za hostujícího gólmana - 2:0. V 25.minutě nejprve vypálil nad znovu Doležal a o malý moment později těsně vedle Mahmutovič po příhrávce Vondráška.

Do druhé půle vyběhla pozměněná jedenáctka, na hřišti se objevil i testovaný střední záložník Martykán z druholigového Ústí nad Labem. Uplynula hodina hry a Tomáš Jun trefil po přihrávce Mareše tyč. Radovat se naši mohli až v 67.minutě, Vidlička vběhl do vápna, byl faulován a následnou penaltu nekompromisně proměnil Vachoušek. Další velkou šanci měl ještě pět minut před koncem Jun, v úniku sám na brankáře volil kličku, tu však golman vystihl a míč vypíchl, a tak zápas skončil výsledkem 3:0 pro žlutomodré barvy. "Hráli jsme proti soupeři, který sestoupil do třetí ligy, tak by bylo špatné kdybychom nevyhráli. Ale myslím, že v první půli jsme podali dobrý výkon," zhodnotil zápas trenér Petr Rada.


Teplice - Sparta Krč 3:0 (2:0)
Branky: 1.Gašparík, 8.Doležal, 67.Vachoušek z penalty
Sestavy: Slavík (46.Belic) - Vidlička, Lukáš (46.Pimpara), Klein, Hanzlík - Verbíř (46.Štohanzl), Sabou (46.Ljevakovič), Doležal (46.Martykán), Gašparík (46.Mareš) - Mahmutovič (46.Vachoušek), Vondrášek (46.Jun).

Stínadla TV