Obrázek článku

FK Teplice - FC Vysočina Jihlava

Tepličtí fotbalisté se dočkali jubilejní desáté výhry v sezoně. V utkání 23. kola 1. Gambrinus ligy Na Stínadlech porazili nováčka z Jihlavy 3:1. "Cením si výhry, protože Jihlava dokázala získat body na hřištích hřišti Slavie, Liberce nebo Olomouce. První poločas byl velmi kvalitní, protože Jihlava to zkusila podobně jako Brno, takže šance byly na obou stranách. My jsme měli příležitosti vyloženější. Bohužel jsme ale nedali třetí gól, který by zápas zlomil. Úvod druhé půle nám nevyšel, soupeř do něj dal všechno, hrál s rizikem a díky brance se vrátil do zápasu. Jsem rád, že v nejdůležitějším momentu dal Edin Džeko třetí gól," uvedl na tiskové konferenci trenér Vlastislav Mareček. Jeho protějšek byl pochopitelně smutný. Rozčarovaný byl z nástupu svého mužstva do utkání. "Celý týden se na něco chystáme, v zápase se potvrdí, co víme, co čekáme, a ono nás to rozhodí takovým způsobem, že Teplicím lehce darujeme vedení. To mě mrzí, jsou to těžce placené zkušenosti, které nás bohužel stojí body," litoval hostující kouč Karel Večeřa.

V sekci "Liga živě" najdete audio ohlasy z tiskové konference, fotografie ze zápasu a také video rozhovory s teplickými fotbalisty a sestřih nejdůležitějších momentů zápasu. K přehrání videa je nutné mít nainstalovaný program, který stáhnete zde: www.slunecnice.cz/product/Real-Alternative/ nebo na:www.real.com/freeplayer/

FK Teplice - Vysočina Jihlava 3:1 (2:0)

Branky: 6. Sabou, 18. Jirsák, 88. Džeko - 49. Svoboda. Rozhodčí: Jech - Tulinger, Pospíšil. ŽK:Krmaš - Lovětínský, Veselý, Šourek, Svoboda. Diváci: 3950. Teplice: Poštulka - Krmaš, Hunal (89. Štohanzl), Klein - Verbíř, Sabou, Benát, Jirsák, Tesařík (69. Kaufman) - Kroupa (82. Džeko), Rilke.Jihlava: Rzeszoto - Šourek, Kadlec, Kopic - Bartoš, Zúbek, Vladyka, Lovětínský (39. Kaplan), Liška (39. Veselý) - Svoboda, Vácha (72. Pacholík).

Stínadla TV