Obrázek článku

V sobotu se hraje proti Liberci

Už v sobotu se na Stínadlech bude hrát další ligové kolo, tentokrát jde o severočeské derby, ve kterém tepličtí přivítají Slovan Liberec, hrát se bude od 15:00.

Teplický klub na toto utkání chystá charitativní akci "Slavte jako Ljeva", kdy se budou prodávat červené nosy nadace Konto Bariéry. Ty proslavil právě Admir Ljevaković, který je používá při oslavách branek. Na tuto akci se těší také trenér David Vavruška. "Samozřejmě bychom chtěli dát nějaký ten gól, abychom viděli, kolik červených nosů se v hledišti objeví, sám jsem na to opravdu zvědavý. Doufám, že nosy uvidíme v utkání brzy. (úsměv)"

Liberec na Stínadla přijíždí jako čtvrtý celek tabulky, který nejprve v prvním jarním kole podlehl Dukle Praha 0:2, aby následně porazil Jablonec 3:2. To žlutomodří nejprve porazili Příbram 2:0 a o týden později prohráli na hřišti Plzně 0:1. Nyní by tepličtí rádi udělali krok směrem první poloviny ligové tabulky.

Utkání bude na Stínadlech řídit trojice Houdek - Moláček, Vlasjuk. Doražte v sobotu podpořit teplické hráče, kupte si červený nos a přispějte na dobrou věc.

Stínadla TV