Obrázek článku

Na závěr soustředění remizovali tepličtí s Chemnitzerem

Zápasem s Chemnitzerem FC se dnes tepličtí hráči rozloučili se soustředěním v Modré u Děčína. Utkání skončilo remízou 1:1, když se za hosty trefil teplický odchovanec Martin Fenin a na jeho trefu odpověděl vzápětí Tomáš Vondrášek. Za Teplice se v utkání představil také testovaný Nikola Djurič z Rad Beograd, který první poločas odehrál ve středu obrany a druhý pak na jejím pravém kraji.

Utkání hrané za obrovského vedra začali lépe němečtí hráči, kteří už ve druhé minutě trefili břevno. Na druhé straně zahrozil Elvis Bratanovič. Po čtvrthodině hry se poprvé měnilo skóre, když rychlého brejku využil k otevření skóre Martin Fenin. Teplice rychle vyrovnaly díky hlavičce Tomáše Vondráška, který usměrnil do sítě krásný centr od Radima Breite.


Ve druhém poločase byla na obou týmech znát únava z náročného počasí, ale nasazení na hřišti neopadalo, naopak se velmi jiskřilo. Velkou šanci měl v 56. minutě Djurič po přímém kopu, ale přestřelil. Před teplickou brankou musel skvěle zakročit Lipš, který nahradil zraněného Slavíka. Utkání tak nakonec skončilo remízou 1:1.

Teplice - Chemnitzer 1:1 (1:1)
Branky:
17. Vondrášek - 15. Fenin.
Sestava Teplic:
1. poločas:
Slavík - Drame, Djurič, Hošek, Urma - Takács - Vondrášek, Mozol, Breite, Potočný - Bratanovič.
2. poločas: Slavík (51. Lipš) - Djurič, Lüftner, Matula, Novotný - Breite (60. Mozol) - Polanský, Táborský, Richter, Balázs - Kapolongo.

Stínadla TV