Obrázek článku

Přijíždí Slavia, nezůstávejte doma

Už v neděli hrají tepličtí opět na domácí půdě a tentokrát nepůjde o ledajaký souboj, ale o duel proti Slavii Praha, což je pro mnoho fanoušků jeden z nejprestižnějších duelů v celé soutěži. "Chystáme se jako na jako na každý jiný zápas. Chceme hrát naši hru a ne se přizpůsobovat hře soupeře. Doufáme však, že dorazí hodně diváků a o to ten zápas bude lepší," přeje si nejlepší střelec týmu Martin Fillo.

Tepličtí budou postrádat tradiční brankářskou jedničku Tomáše Grigara, který si ve Zlíně vykloubil rameno a v následujících týdnech bude v ligové soutěži chybět. Do branky se tak opět postaví Martin Slavík, jenž ve Zlíně čaroval a výrazně tak dopomohl ke třem bodům. "Na zápas se moc těším, ale neberu zápas jako prestižnější než ostatní," říká slavistický odchovanec a jeden z nejzkušenějších teplických hráčů.


V rámci utkání se Slavií bude moci o poločase vyhrát VIP zájezd na následující zápas na hřišti pražské Sparty. Více informací se dozvíte ZDE.

Předprodej lístků probíhá až do neděle do 14:00 na infostánku v obchodním centru Olympia Teplice a také ve sběrně Sazky v Řetenicích naproti Perle. Pokladny na stadionu budou otevřeny od 16:30, stadion poté od 17:30. Tak se doražte podívat na utkání FK Teplice - SK Slavia Praha na teplická Stínadla!

Stínadla TV