Obrázek článku

Pokyny pro hostující fanoušky Slavie Praha

Vzhledem k nadcházejícímu zápasu SYNOT ligy mezi FK Teplice a SK Slavia Praha, který se uskuteční v neděli 1. listopadu od 18:30 hod na Stadionu Na Stínadlech v Teplicích informuje FK Teplice fanoušky SK Slavia Praha, že na stadionu Na Stínadlech v Teplicích pro ně bude vyhrazen sektor 39 a 38 na východní tribuně. Především do sektoru 39 se očekává vstup fanoušků ultras a tradičních vlajkonošů hostujícího mužstva. Pro ostatní fanoušky s emblémy Slavie Praha jako je například replika dresu nebo šála, kteří se však neřadí mezi fanoušky ultras a nechtějí s nimi sdílet stejný sektor bude dále vyhrazen přilehlý sektor 36, rovněž na východní tribuně. Sektor 36 bude organizován a zabezpečen pracovníky pořadatelské služby.

Upozorňujeme fanoušky SK Slavia Praha, že z bezpečnostních důvodů nebudou osoby s výraznými znaky a emblémy hostujícího klubu vpuštěni do jiných sektorů na stadionu. Tento zákaz bude uplatňován striktně především na západní - hlavní tribunu a jižní krytou tribunu za jednou z branek. 


Doporučujeme všem návštěvníkům utkáním si před nákupem vstupenky pěčlivé a uvážené rozmyšlení, kde chtějí povzbuzovat svůj tým v průběhu utkání.

Děkujeme za respektování těchto organizačních pokynů.

Pokladny na stadionu budou otevřeny v 16:30 hod. a do všech příslušných sektorů jsou připraveny speciálně barevně odlišené vstupenky.
Vstupné: Ceny vstupenek jsou pro utkání Synot ligy na hlavní tribunu 100,- Kč pro muže i ženy, na jižní a východní tribunu pak 100,- Kč pro muže a 50,- Kč pro ženy, včetně sektorů pro hostující fanoušky.
Volné vstupné: děti do 150 cm v doprovodu rodičů mají vstup mimo hlavní tribunu zdarma
.

Dále uvádíme následující obecné informace vyplývající z návštěvního řádu stadionu Na Stínadlech:

1. Přístup do sektoru hostí je na Východní tribuně stadionu, vchod „H“, u vstupu jsou umístěny turnikety a příchozí budou podrobeni prohlídce. Upozorňujeme fanoušky SK Slavia Praha, že na vstupu budou podrobeni důkladné prohlídce, proto je žádáme, aby se na stadion dostavili včas.
2. Na stadion je zakázáno vnášet předměty, kterými by mohla být jakkoliv ohrožena bezpečnost osob a zázemí na stadionu nebo samotný průběh utkání. V případě podezřelého, či nevhodného chování před vstupem na stadion, má pořadatel právo vyzvat diváka, aby se legitimoval pořadatelské nebo bezpečnostní službě.
Kontrola při vstupu zabrání vnášení:
- jakékoliv pyrotechniky
- alkoholických nápojů a jiných nápojů v pevných lahvích
- papírové předměty, které nebudou dostatečně podlepeny alobalem
- bude probíhat namátková kontrola alkoholu a zjevně podnapilý návštěvník nebude vpuštěn do stadionu
- rozměrnější vlajky a transparenty
3. Vzhledem k tomu, že jsme doposud nebyli informováni ze strany SK Slavie Praha o připravovaném choreu hostujících fanoušků, pořadatelská služba nevpustí do sektoru žádné rozměrnější předměty, vlajky nebo transparenty.
U standardních fanouškovských vlajek žádáme, aby tyto nebyly vyvěšovány na místa, kde budou překrývat reklamní bannery. Upozorňujeme, že v takovém případě pořadatelská služba vlajku překrývající reklamní bannery odstraní.
4. Návštěvní řád stadionu Na Stínadlech je umístěn na internetu na stránce: www.fkteplice.cz

Stínadla TV