Obrázek článku

Juniorka rozdrtila Litol

Zdenko Frťala po dvou odehraných divizních kolech věřil, že s dobrým výkonem příště přijdou i body. To se jeho svěřencům před domácím publikem v Dubí podařilo na výbornou, protože Litol s exligovým obráncem Petroušem v sestavě rozdrtili 7:1. Zajímavostí utkání byla trojice neměckých sudích, kteří ho řídili.


Domácí poprvé rozvlnili síť už v 10.minutě, ale to ještě nemohla být branka pro ofsajdu uznána, 1:0 tedy svítilo na tabuli až o osm minut později, kdy si se sólo únikem poradil Kodeš a obešel brankáře. Další únik na brankáře za dalších deset minut znamenal další branku, Melunovič tváří v tvář gólmanovi poslal tvrdou ranou podél něj. Ve 35.minutě při rohovém kopu zkusili Kodeš s Verbířem nacvičený signál. Ten sice brankou neskončil, ale připravil Melunovičovi další branku - 3:0.

Těsně před poločasem se prosadil také novic v teplickém dresu Abid Mujagič, nedávno teprve osmnáctiletý ofenzivní hráč přehodil brankáře a zvýšil na 4:0.

Ani po změně stran neubral fotbal na obrátkách, po centru ze strany dovršil svůj hattrick ve 47.minutě Melunovič. Litol sice po hodině hry snížila zásluhou Bohdana, ale brzy zaúřadovali znovu tepličtí. Kuzma proměnil nájezd sám na brankáře a na konečných 7:1 ještě upravil Hlaváček. Fanoušci v Dubí tak viděli první vítěztví teplické juniorky v novém soutěžním ročníku a to hned ve velkém stylu.

Teplice B - Litol 7:1 (4:0)
Branky:
28., 35. a 47.Melunovič, 18.Kodeš, 43.Mujagič, 69.Kuzma, 77.Hlaváček - 61.Bohdan.
Rozhodčí: Laumer - Badstübner, Hertlein (všinchni Něm.).
Sestava Teplic: Le - Gregor, Ivasko (72.Müller), Hošek, Šraga - Šalda, Kodeš, Watzka - Verbíř, Melunovič (54.Kuzma), Mujagič (66.HHlaváček).

Stínadla TV