Obrázek článku

Juniorka podlehla doma Vilémovu 1:2

Teplická juniorka dnes podlehla v domácím prostředí v Dubí - Pozorce Vilémovu 1:2. Po zranění se v zápase po dlouhé době objevil brankář Tomáš Grigar a také hrající asistent juniorky Dušan Tesařík.

Tepličtí vstoupili do utkání lépe, už v šesté minutě poslal míč z úhlu těsně vedle branky Vůch. Ten byl v hlavní roli i o čtvrt hodiny později, kdy ho našel přízemním centrem Krátký a Vůch zkoušel střílet, jenže ho nešťastně zblokoval, teplický mladík si při této akci zranil koleno a musel střídat.


I nadále více hrozili domácí, když to zkoušel nejprve Česlák z dobré pozice, ale zamířil pouze nad. Následně šli Krátký s Kodešem do přečíslení dva na jednoho, ovšem prvně jmenovaný trefil pouze brankáře.

Na druhý poločas jakoby se obraz hry úplně obrátil, už v první minutě musel Grigar likvidovat nebezpečnou střelu Buryánka, která míříla do šibenice. Hůře to dopadlo o pět minut později, kdy Dvořák udělal brankáři kličku a bylo to 0:1. Dvořák měl i další šanci Vilémova, po úniku trefil břevno.

Do dvoubrankového úniku se hosté dostali po tom, co Grigar vyboxoval vysoký centr a Buryánek ho pohotově lobem uklidil do branky. Po tvrdém direktu zase začali hrát žluto-modří, jenže jejich hra často vázla u složité kombinace. Osmělil se až třináct minut před koncem Česlák, který krásným half-volejem trefil břevno. Krátce před koncem ještě Česlák připravil ideální možnost pro Gagulu, jenž alespoň snížil na konečný 1:2.

Teplice B - Vilémov 1:2 (0:0).
Branky:
85.Gagula - 50.Dvořák, 63.Buryánek.
Rozhodčí: Šmat - Melničuk, Vaňkát.
Sestava Teplic: Grigar - Müller, Jelen, Vaněk, Šalda - Krátký, Tesařík (64.Kohout), Česlák, Vůch (28.Watzka) - Kodeš (60.Gagula), Melunovič.

Stínadla TV