Obrázek článku

Juniorka zahájila přípravu

Ve středu se k začátku přípravy sešla také divizní juniorka. Trenér Přerost na prvním tréninku vítal čtrnáct hráčů. "S áčkem momentálně jsou Pechatý a Moulis, do České Lípy odešel hostovat Pícha. Jinak k žádným změnám nedošlo. Konečně se nám uzdravil Gagula, takže s ním snad můžeme pro jaro počítat," popsal situaci v kádru Lukáš Přerost.

První prověrka na hráče čekala hned druhý den, kdy vyrazili na halový turnaj do Dessau. Tomu se věnujeme ve zvláštním článku.


V další části přípravy prověří juniorku silní soupeři ať již z ČFL nebo nedalekého Německa. Již příští středu nastoupí od 15:00 na Angeru proti juniorce Slovanu Liberec. "V přípravě se zaměříme především na sílu, která nám na podzim chyběla. Vytrvalost chceme nabírat specifickou formou v zápasech. Navíc víme, že právě těžká utkání naše hráče posunou zase o něco výš," vysvětluje Přerost.

Od pondělí 17.ledna pak na hráče čeká náročně kondiční soustředění, tentokrát na Hoře Sv.Kateřiny, jako tradičně si hráči pro zpestření vyzkouší také běžky. Příprava juniorky bude končit až o prvním březnovém víkendu generálkou na start jarní části divize B.

Stínadla TV