Obrázek článku

Třetiligového soupeře juniorka udolala

Prvním soupeřem juniorky v rámci zimní přípravy byla na umělé trávě na Angeru třetiligová rezerva Slovanu Liberec. Teplické mladíky netradičně vedl asistent Dušan Tesařík, protože hlavní kouč Lukáš Přerost je v rámci studia trenérské profi licence UEFA v Olomouci.


Žlutomodří začali nebojácně a už v 5.minutě pálil levačkou z dobré pozice vedle Watzka. O tři minuty později byl šlapákem faulován ve vápně Gagula a kopala se penalta. Tu s naprostým přehledem proměnil stoper Vaněk a bylo to 1:0. Na druhé straně se po dvaceti minutách hry musel předvést brankář Podhorský, který zneškodnil gólovku Slovanu.

Po změně stran přišlo brzké vyrovnání, liberečtí se dostali z pravé strany do vápna a křižnou střelou rozvlnili síť. Rychle zareagovat se pokusil Pavlíček z přímého kopu, ale brankář jeho pokus s vypětím všech sil vyrazil. V průběhu druhé půle bylo na hráčích vidět, jak jim po náročném kondičním drilu rychle dochází síly, přesto v 78.minutě při jedné z posledních útočných akcí zvládl Gagula znovu strhnout vedení na stranu domácích. Utkání tedy skončilo výhrou Teplic v poměru 2:1.

Teplice B - Liberec B 2:1 (1:0)
Branky Teplic:
8.Vaněk z pen., 78.Gagula.
Sestava Teplic: Podhorský - Müller, Jelen (46.Ivasko), Vanek, Bujnovský (46.Šraga) - Šalda, Kohout (46.Macháček), Pavlíček, Watzka - Kodeš, Gagula.

Stínadla TV