Obrázek článku

Juniorka doma rozdává radost

Po čtrnácti dnech se juniorka vrátila na domácí půdu a znovu svého soupeře naprosto deklasovala. Rakovníku na cestu domů přibalila do autobusu pět branek. Nejlepším hráčem utkání byl Richard Veverka, který dva góly dal a na tři přihrál, avšak v 50.minutě ho nešetrným skluzem sestřelil Klasna a Veverka putoval na vyšetření do nemocnice.

Mladíci na svého soupeře vlétli od první minuty, nejprve Beran a Peterka tvrdými projektily prověřili brankáře hostí. V 11.minutě Veverka otevřel skóre, když mu před prázdnou branku naservíroval míč Šollar.


Ve 22.minutě našel zase Veverka Smrže, jenž umístěnou dělovkou z úhlu rozvlnil síť podruhé. Šollar s Veverkou si prohodili role po půlhodině hry, kdy Šollar hlavou překonal Kuklu.

Hned vzápětí vybídl k úniku Prückner Veverku a ten k tyči přidal svou druhou branku. Po změně stran znovu Veverka nacentroval na Šollara, který znovu hlavou upravil již na 5:0. Utkání se následně dohrávalo spíše jen z povinnosti, i tak mohl zvýšit Jablonský, jenž stál sám před brankářem, ale zamířil mimo.

Teplice B - Rakovník 5:0 (4:0)
Branky:
11. a 35.Veverka, 31. a 48.Šollar, 22.Smrž.
ŽK: Valenta - Klasna.
Sestava Teplic: Valeš - Struha, Pimpara, Jablonský, Beran - Smrž, Peterka, Prückner (46.Karrmann), Pícha - Veverka (52.Valenta), Šollar (80.Mirga).


Stínadla TV