Obrázek článku

V neděli je tu utkání s Jabloncem

Další ligové utkání čeká v neděli teplické fotbalisty. K severočeskému derby přijede na Stínadla Baumit Jablonec a žlutomodří budou chtít napravit úterní pohárové zaváhání z Liberce.

Nejen fotbalové utkání však v neděli čeká na fanoušky Teplic. Návštěvu utkání můžete spojit také s prohlídkou výstavy k 70ti letům klubu, která probíhá od 1. května v Jízdárně teplického zámku, tedy nedaleko od stadionu FK Teplice. Výstava je otevřena denně od 12:00 do 19:00, vstup je volný.


Kromě výstavy bude v neděli v Teplicích, konkrétně na stadionu Na Stínadlech, také jedna velmi významná návštěva. S Masarykovým pohárem pro mistra extraligy dorazí hráči HC Verva Litvínov Jurčík, Chaloupka, Petružálek, Trávníček, Sklenička, Horák, Baránek, Kokeš, Písařík a Šrámek. Před utkáním ukáží pohár přímo na hrací ploše a o poločase budou mít autogramiádu v prostoru před fanshopem na ochozu jižní tribuny. Pro tento případ budou otevřeny průchody z hlavní i východní tribuny, aby se dostalo na všechny fanoušky.

Opět se bude také soutěžit o hodnotné ceny ve věrnostním systému Mar-Ex, hlavní cenou je automobil Hyundai s plnou nádrží na víkend od partnera klubu Autosalonu Most. Vyhrát můžete také lístky do Krušnohorského divadla v Teplicích, poukazy a trička Big Bubbles, poukazy do restaurací Luna, Nexo a Rozhled nebo do OC Olympia Teplice.

Tak doražte v neděli na utkání FK Teplice - FK Baumit Jablonec, které se hraje na Stínadlech od 17:00.

Stínadla TV