Obrázek článku

V sobotu přijede Jihlava, na fanoušky čeká mnoho akcí

Už v sobotu je tu první zápas po reprezentační přestávce, ve kterém tepličtí přivítají Vysočinu Jihlava. Zápas začíná v 17:00 a pro fanoušky je připraveno v rámci Víkendu otců mnoho akcí.

Proběhne soutěž o automobil Hyundai na víkend s plnou nádrží od autosalónu Most pro všechny otce. Ve fanshopu jsou připraveny slevy na dětské zboží. Děti u vstupu "E" dostanou malé hračky. Při odchozu ze stadionu pak dostanou všichni také dárek v podobě nápoje od partnera utkání Bílinské kyselky. O poločase navíc bude připravena autogramiáda Admira Ljevakoviče před fanshopem na jižní tribuně. Autogramiáda bude zpřístupněna i fanouškům z ostatních tribun.


Admir Ljevakovič v tomto zápase bude chybět kvůli trestu za žluté karty, kvůli zdravotním problémům budou chybět také mladíci Vojtěch Novotný a Petr Kodeš.

Jihlavě se v letošní sezóně nedaří, ale tepličtí si uvědomují, že je nečeká nic lehkého. "Jihlava má dobrý tým, který nenaplňuje předpoklady, které má. Je to podobné jako s Baníkem, jednou ten tým prostě vyhrát musí, tak doufám, že si Jihlava, stejně jako Baník, ještě počká," říká trenér David Vavruška. "Přijíždí sem asi ve stejné situaci jako Baník. Doufám, že se nám podaří urvat výhru a tři body zůstanou tady na Stínadlech," souhlasí Tomáš Grigar.

Utkání s Jihlavou se hraje na Stínadlech v sobotu od 17:00, rozhodovat ho bude trojice Ardeleánu - Mencl, Kožár.

Stínadla TV