Obrázek článku

Vyhrajte VIP zájezd na utkání v Ďolíčku!

Tepličtí příznivci mohou při každém zápase soutěžit s věrnostním programem Mar-Ex o spoustu hodnotných cen. Tou nejzajímavější je pro každý jarní zápas zapůjčení vozu s plnou nádrží na víkend od Autosalonu Most. A právě s tímto autosalonem se můžete během jarních ligových bojů těšit na dvě třešničky na dortu. Budete totiž moci vyhrát VIP zájezd na venkovní utkání. První možnostměli při zápase s Brnem, ta druhá přichází právě teď na utkání s Plzní!

Co k možnosti vyhrát potřebujete? Především štěstí a pak také klíčenku Mar-Ex se zaregistrovaným účtem. Ze zaregistrovaných účastníků Mar-Exu se zaregistrovaným účtem vylosujeme před poločasovou přestávkou v zápase s s Plzní tři šťastné, kteří postoupí do poločasové soutěže na hrací plochu. Zde si soutěžící převezme moderátor utkání, který vysvětlí soutěž, jejíž výherce se bude moci těšit na VIP zájezd na utkání v Ďolíčku proti Bohemians Praha 1905, které se hraje 25. dubna od 17:00 hod.

Při samotném zájezdu Vás vyzvedne doma zástupce Autosalonu Most ve stylovém voze Hyundai a spolu s vaším kamarádem/kamarádkou/přítelem/přítelkyní vás odveze až na zápas, kde budete hosty vedení FK Teplcie ve VIP prostorech na stadionu Bohemians Praha 1905. Stačí si tedy zakoupit klíčenku Mar-Ex ve fanshopu na stadionu, zaregistrovat svůj účet a soutěžit o tento hodnotný zážitek. Možnost máte již v pondělí na zápase s Viktorií Plzeň od 18:00 hod. Lístky na toto střetnutí jsou již v prodeji na tradičním předprodejním místě ve sběrně Sazky v Řetenicích naproti Perle a také v infostánku v obchodním centru Olympia Teplice.

Stínadla TV