Obrázek článku

V sobotu hostíme Brno

Tepličtí hráči přivítají v sobotu od 14:00 na domácí půdě Zbrojovku Brno a budou chtít navázat na výborný vstup do jarní části SYNOT ligy. Z prvních tří zápasů se jim totiž povedlo získat hned sedm bodů za výhry s Ostravou a v Liberci a za remízu na Slavii. Díky tomu se tepličtí posunuli na pátou příčku v tabulce a na pohárový bramborový stupeň, který drží Mladá Boleslav, ztrácejí jen dva body.

Brno se v posledních dvou utkáních dostalo z bezprostředního sestupového ohrožení, povedlo se mu totiž zvítězit na půdě Dynama České Budějovice a posléze také remizovat doma s Baníkem Ostrava.


Na sobotním utkání na vás čekají také zajímavé soutěže, kromě tradičního poločasového slosování s Mar-Exem, kde můžete vyhrát zapůjčení auta s plnou nádrží na víkend od Autosalonu Most a spoustu dalších hodnotných cen, si tentokrát zasoutěžíte také o VIP zájezd na utkání na Spartě.Více informací ZDE.

Zápas se Zbrojovkou Brno se hraje v sobotu od 14:00 hod. na Stínadlech.
Lístky jsou v prodeji na tradičním předprodejním místě ve sběrně Sazky v Řetenicích naproti Perle. Dřívější výkop je způsoben utkáním hokejového play-off v Litvínově. Teplickému týmu budou chybět vykartovaní Michael Lüftner (4 ŽK) a Admir Ljevakovič (8 ŽK).

Stínadla TV