Obrázek článku

Jan Krob: Dá se hrát všude

Obránce Jan Krob musel nuceně absentovat v sobotním zápase na Slavii kvůli čtyřem žlutým kartám, v sobotu v Liberci už by neměl v základní sestavě chybět a věří, že se týmu podaří prolomit černou venkovní sérii.

Jak se ti sledoval zápas na Slavii?

"První poločas se mi sledoval výborně, protože kluci hráli skvěle. Jen škoda, že jsme nevstoupili lépe do druhé půle. Jak je u nás zvykem, tak jsme bránili výsledek a dostali gól, pak jsme se z toho oklepali a měli jsme ještě šance. Na pohled to byl krásný zápas a bod byl zasloužený."

Svrběly tě hodně nohy na tribuně?

"Bylo mi líto, že na Slavii nemůžu hrát, protože stadion je tam fotbalový a zápasy mají dobrou atmosféru, ale to je fotbal a teď už se těším do dalšího zápasu."

Čeká vás Liberec, ten se letos hodně trápí...

"Liberec se trápí výsledkově, ale mají tam skvělé fotbalisty, teď už budou doma muset a to by mohlo hrát pro nás. My jdeme ale do každého zápasu s tím, že chceme urvat body a maximum pro to uděláme i teď."

Při současném stavu Liberce by hodně pomohl první gól...

"Už to řešíme s klukama, určitě by nám to hodně pomohlo. O záchranu se nehraje jednoduše, to znám z vlastní zkušenosti, je to hodně psychicky náročné."

Máte další možnost prolomit černou venkovní sérii bez výhry...

"Dá se hrát všude, ale bohužel venku to nezvládáme a je čas to už někde zvládnout. Nevím, proč by to nemělo být teď v Liberci."

Stínadla TV