Obrázek článku

Ve čtvrtek nastoupíme v Příbrami

Teplický tým se už do soboty připravuje na dvě ligové dohrávky, aby v tomto týdnu dokončili ročník FORTUNA:LIGY. "Chceme do obou utkání nastoupit naplno, vyhrát je. Nechceme nic vypustit," říká trenér Stanislav Hejkal.

Žlutomodrým však přesto budou ještě někteří hráči chybět. "Tři jsou ještě v zahraničí, Ljevaković, Hyčka a Kučera. Dovolenou naplánovali už dřív. Měli jsme původně končit 7. července, pak 12., a ještě jsme neskončili. Měli skupinové zájezdy, jsou to starší hráči, tak jsme jim to umožnili. Každý den volna dobrý. Hyčka se sice před utkáním vrátí, ale nejspíš ho ještě nevyužijme," dodává Hejkal.

V Příbrami bude o korunu krále střelců bojovat Jakub Řezníček, který ztrácí dvě trefy na Libora Kozáka s Petarem Musou. "Kuba chce na hřiště, on je víc zápasový než tréninkový hráč, nastoupí. Bylo by pro Teplice prestižní mít nejlepšího střelce, už bychom chtěli po dlouhé době trofej. Snad se nezraní on ani nikdo jiný, protože už 22. srpna začne nový ročník," přeje si Stanislav Hejkal.

Utkání v Příbrami se bude hrát ve čtvrtek od 18:00.

Stínadla TV