Obrázek článku

První venkovní utkání obstará Slavia

Teplický tým míří o víkendu poprvé v jarní části soutěže na hřiště soupeře. Nastoupí v sobotu od 20:15 v pražském Edenu proti Slavii Praha, tedy proti soupeři, kterému se vstup do jara povedl stejně jako žlutomodrým.

"Myslím, že zápas na Slavii by byl těžký, i kdybychom nekoukali na jejich sobotní výsledek. Venku jsme zatím neuhráli ani jednu výhru, takže teď musíme udělat všechno pro to, abychom to změnili," plánuje Admir Ljevakovič.


Sestava Slavie doznala oproti podzimu poměrně velkých změn, proto se budou muset tepličtí na utkání dobře připravit. "Je to taková neznámá, jsou tam noví hráči, ale my tu máme kvalitní realizační tým, který informace sehnal a v průběhu celého týdne nám je předávám, takže já věřím, že budeme dobře připraveni," říká Tomáš Vondrášek.

Na první venkovní utkání v roce 2015 se chystá také fanklub, který plánuje vypravit autobus. Odjezd je v 17:45 hod. od recepce stadionu. Cena za cestu je 120 Kč pro členy fanklubu a 170 Kč pro nečleny. Přihlášky zasílejte na marik@fanklubfkt.cz nebo na telefonicky na číslo 776 849 847.

Stínadla TV