Obrázek článku

Teplice jedou do Karviné a chtějí se vracet se záchranou

Teplický tým jede v předposledním ligovém kole do Karviné a rád by se v neděli vracel zpět na Stínadla s jistotou záchrany ve FORTUNA:LIZE. Potřebují k tomu v Karviné zvítězit nebo doufat v jakoukoliv ztrátu Příbrami v domácím zápase s Pardubicemi.

Důležité tři body v honbě za záchranou si připsali žlutomodří už minulý týden: "Udělali jsme s Budějovicemi velký krok! Věřím, že výkon z druhého poločasu nás směrem ke Karviné nakopne a dodá sebevědomí. Jedeme tam plně soustředění, abychom už tenhle zápas zvládli za tři body a zajistili si záchranu," burcuje asistent trenéra Josef Dvorník.

Karviná před časem vyměnila trenéra a v tabulce je v klidném středu tabulky. "Zpět v Karviné je Jožka Weber, takže si myslím, že dlouhodobém horizontu půjdou nahoru. Nyní jsou vysledky takové nahoru dolů, mají výhodu v tom, že umí hrát v různých rozestaveních, takže uvidíme, jak to pojmou nyní doma. Poslední zápas na Slavii zvládli výborně," dodává Dvorník.

Utkání v Karviné se hraje, stejně jako všechny ostatní zápasy tohoto kola, v neděli od 17:00 hod.. Rozhodovat ho budou Jan Machálek, Jan Paták, Lukáš Lakomý a Petr Dorušák. VAR na tomto utkání přítomen nebude.

Stínadla TV