Obrázek článku

Zakupte si permanentku a přijďte se s Admirem Ljevakovićem rozloučit na zápas s Příbramí

Podle momentálních nařízení LFA a Ministerstva zdravotnictví mohou na ligové zápasy dorazit pouze dlouhodobí partneři klubu, mezi které se počítají rovněž majitelé permanentních vstupenek. FK Teplice se rozhodl vyjít vstříc fanouškům, kteří momentálně permanentky nevlastní a přesto by chtěli dorazit na rozlučku Admira Ljevakoviće s ligovou kariérou. Před posledním utkáním sezóny si totiž permanentky budou moci zakoupit za zůstatkovou cenu v hodnotě běžných zápasových vstupenek. Tyto permanentky však posléze nebude možné bezplatně vyměnit za permanetky na nový ročník!

Permanentní vstupenky bude možné si koupit už ode dneška přes internet ZDE a v den utkání od 14:00 také přímo na pokladně stadionu. K permanentce rovnou obdrží fanoušek také místenku na poslední utkání letošní sezóny proti Příbrami. V den utkání bude permanentka v prodeji za 150 Kč pro muže, 75 pro ženy a zdarma pro děti, v týdnu před zápasem přes internet pak za 110 Kč pro muže a 55 Kč pro ženy. Dosavadní permanentkáři mají stále možnost si zajistit místenku za 1 Kč ZDE a následně i na pokladně stadionu. "Chtěli jsme dát možnost našim fanouškům, kteří nemají permanentky, aby mohli na stadion v rámci momentálních opatření dorazit a rozloučit se s legendou jakou Admir Ljevaković pro náš klub je, proto jsme dali do prodeje nevyužitou kapacitu permanentních vstupenek. Současně tímto modelem otestujeme plánovanou novinku v oblasti občerstvení na stadionu," říká manažer marketingu a PR Martin Kovařík.

Klub totiž na zápase s Příbramí bude testovat možnost objednávek občerstvení přes internetový portál. Fanoušek si tak objedná například klobásu a pivo přes chytrý telefon a ke stánku dorazí až když mu přijde potvrzovací SMS, že je jeho objednávka připravena k výdeji. "Na pokladně stadionu bude připravena kartička s pokyny a QR kódem, po jehož načtení chytrým telefonem se fanoušci dostanou k objednávce občerstvení, tu rovnou také zaplatí a pak už jen vyzvednou. Ti, co si nově zakoupí permanentku, dostanou kartičku s návodem automaticky, pro ostatní bude k dispozici na vyžádání," vysvětluje Kovařík. Výdejním místem objednávek bude stánek na JIŽNÍ tribuně.

Stínadla TV