Teplice - Hradec Králové 0:1 (0:1)

Teplice - Hradec Králové 0:1 (0:1)

FK Teplice
27. kolo, FORTUNA:LIGA,
FK Teplice FC Hradec Králové
0:1
Logo

Statistiky

Branky: 6. Vašulín ŽK: 27. Chaloupek, 37. Yasser, 72. Mareček - 35. Čmelík, 37. Klíma, 40. Kučera, 52. Kodeš, 90. Harazim, 90. Pudhorocký. Rozhodčí: Pechanec - Dobrovolný, Pfeifer (Hocek). VAR, AVAR: Zelinka, Machač. Diváci: 4621.

Team logo

FK Teplice

Grigar – Kričfaluši, Chaloupek, Mićević – Bílek (71. Radosta), Jukl (83. Bednár), Mareček, Labík (58. Švanda) – Trubač (58. Čerepkai) - Fila, Yasser.
Team logo

FC Hradec Králové

Zadražil – Klíma, Kodeš, Spáčil – Harazim, Kučera, Dancák, Krejčí (69. Horák) – Čmelík (60. Pudhorocký), Pilař (69. Juliš) – Vašulín.

Komentář k zápasu

Teplický tým se kromě velké porce zraněných, mezi které přibyl také Jakub Urbanec, musel v zápase s Hradcem Králové obejít i bez Zdenko Frťaly, který kvůli čtyřem žlutým kartám musel usednout pouze na tribunu. Do sestavy se po karetním trestu vrátil Lukáš Mareček, po zranění také Albert Labík a Tomáš Grigar.

První šanci utkání měl Michal Bílek z přímého kopu ve 4. minutě, když prověřil Zadražila a hostující obranu. Jenže první se radovali hosté, po chybě Tomáše Grigara si jednoduchou branku připsal Daniel Vašulín. Pak už hráli jen tepličtí hráči, obrovskou šanci měl v 25. minutě Labík, který se zjevil sám před Zadražilem, jenže ho jen trefil při vybíhání. Těsně před poločasem pak trefil Michal Bílek z přímého kopu břevno.

Po změně stran se hra odehrávala podobně, hned v 52. minutě poslal Bílek na zadní tyč míč Labíkovi, ale byl z toho jen roh pro domácí. Radost propukla na domácích tribunách v 58. minutě, Čerepkai si naběhl za obranu, nejprve ho Zadražil vychytal, ale hned vzápětí vybídl ke skórování Filu. Bohužel v předchozím vysunutí za obranu VAR našel ofsajdové postavení a gól neplatil. Další příležitost ke srovnání měl čtvrthodiny před koncem Yasser, ovšem tentokrát přestřelil. Neujal se ani přímý kop tři minuty před koncem základní hrací doby, Zadražil na dvakrát dokázal míč zkrotit. Zápas tak bohužel skončil prohrou domácích 0:1.

Fotogalerie

Stínadla TV