FK Teplice B - Bohemians Praha 1905 B 1:2 (0:1)

FK Teplice B - Bohemians Praha 1905 B 1:2 (0:1)

FK Teplice
2. kolo, Future League,
FK Teplice Bohemians Praha 1905
1:2
Logo

Statistiky

BRANKY TEPLIC:
● 88´ Procházka Dominik ( as. Jamrich Ladislav ) - 1:2.

BRANKY DUKLY:
● 18´ Doležal Martin ( as. Liška Tomáš ) - 0:1,
● 86´ Panc Vojtěch ( as. Nekvasil David ) - 0:2.

ROZHODČÍ:
● Baum Tomáš.

DIVÁCI:
● 25.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY:
● Střely na branku 7:4 (2:3,5:1)
● Střely mimo branku 7:2 (3:0,4:2)
● Střely zblokované 5:5 (3:2,2:3)
● Střely CELKEM 19:11 (8:5,11:6)
● Vyložené šance 3:2 (1:2,2:0)
● Rohy 7:2 (4:0,3:2)
● Ofsajdy 2:0 (2:0,0:0)
● Fauly 9:9 (3:5,6:4).

Team logo

FK Teplice

1.POLOČAS:
Mucha - Köstl, Kolář, Lukáš, Jamrich, Bzura, Emmer, Bednár, Auta, Vachoušek M. ©, Gornický.

2.POLOČAS:
Mucha - Hadinec, Kolář (67. Lukáš), Sarr, Jamrich, Bzura, Pokorný, Sůra, Procházka, Vachoušek M. © (67. Auta), Trnovec.

PŘIPRAVENI:
Macek (B).

TRENÉŘI:
Šourek, Stožický, Novák.

Team logo

Bohemians Praha 1905

1.POLOČAS:
Pchelovodov - Damašek, Foungala, Petrouš, Těšínský, Skořepa, Panc, Doležal, Bělaška, Nekvasil, Liška.

2.POLOČAS:
Pchelovodov (71. Kalhous) - Damašek, Pomahač, Petrouš, Konstantinidis, Skořepa, Panc, Doležal, Bělaška (55. Hamed), Nekvasil, Liška (71. Balog).

TRENÉŘI:
Slezák, Baratynskyy.

Komentář k zápasu

Po konci podzimní části ČFL v úterý 21.listopadu dopoledne od 11:00 odehrál B-tým Sklářů utkání 2.kola série přípravných utkání pod názvem Future League. Tentokrát přivítal v domácím prostředí na umělém trávě stadionu Na Stínadlech rezervu Bohemians Praha 1905. Trenér Dalibor Slezák přivezl do Teplic velmi mladou sestavu včetně dvou nováčků a navrátilců z hostování. Také nový trenér rezervy Sklářů David Šourek měl k dispozici řadu nadějných mladíků včetně hráčů vracejících se z hostování.

První nebezpečnou střelu vyslal na hostující branku Ladislav Jamrich, ale brankář Pchelovodov jeho pokus pokryl. A tak udeřilo na druhé straně, když si v 18.minutě míč v šestnáctce Teplic zasekl na levačku Doležal a přesnou střelou k levé tyči poslal Klokany do vedení - 0:1. O šest minut později se do vyložené příležitosti dostali Skláři, ale zakončující David Köstl nakonec branku Bohemians o několik málo centimetrů přestřelil. Ve 30.minutě na druhé straně zahrozili hosté. Záložník Bělaška vyslal do vyložené příležitosti autora úvodní branky Doležala. Toho ale parádním zákrokem vychytal pozorný teplický brankář Filip Mucha. Brankář Sklářů byl více v permanenci i v závěru prvního poločasu, když musel nejdříve zneškodnit šanci Lišky a pak opět nebezpečného Doležala. Jeho střelu z bezprostřední blízkosti skvěle zlikvidoval přímo na brankové čáře.

Ve druhém poločase byli aktivnější svěřenci teplického trenéra Davida Šourka. Již ve 47.minutě byl ve vyložené pozici u levé tyče zablokován v poslední možný moment střídající Dominik Procházka. V 71.minutě neúspěšně dorážel v nadějné pozici z těsné blízkosti před Pchelovodovem domácí záložník Tomáš Sůra po centru Michala Trnovce. V 73.minutě vyslal tvrdý projektil na střídajícího Kalhouse domácí Dominik Procházka, ale připraveného brankáře Bohemians nepřekvapil. Domácí svůj tlak stupňovali a v další šanci se ocitl na testy příchozí mladičký útočník tmavé pleti John Auta, ale jeho pokus skončil jen těsně mimo tyče Kalhousovi branky. Přes několik nebezpečných šancí domácích ale své vedení nakonec navýšili hosté. V 86.minutě Nekvasil nahrál míč pod sebe na velmi dobře postaveného Pance, který střelou z těsné blízkosti k levé tyči dostal hosty do již dvoubrankového vedení - 0:2. Domácím se o dvě minuty později podařilo snížit parádní hlavičkou Dominika Procházky, kterému poslal přesný centr z pravé strany Ladislav Jarmich - 1:2. Na případné vyrovnání už ale Sklářům nezbyl čas a tak si vítězství do Prahy odváží hráči rezervy Bohemians Praha 1905.

Ohlasy trenérů

DAVID ŠOUREK, trenér FK Teplice B:

“První přátelské utkání v rámci podzimního posezónního bloku jsme odehráli ve slušné intenzitě. Důležité pro nás bylo vidět všechny hráče, což se povedlo. Ve hře bez míče nám chybí větší obětavost, ochota a předvídání. S míčem jsme naopak ukázali slušnou odvahu a aktivitu. Postupně budeme pracovat na všech aspektech hry, abychom na jaře co nejdříve unikli ze sestupových vod. Pokud udržíme intenzitu a cestu, kterou jsme si nastavili, pevně věřím, že se nám to povede."

Stínadla TV