Obrázek článku

Teplice B - Herfloge 1:0 (0:0)

Posílená juniorka dnes na Angeru porazila dánský celek Herfloge nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. O branku se postaral z penalty v druhém poločase Michal Doležal.


"Hrálo se na velmi těžkém terénu, v podstatě na sněhu, proto byl velmi těžký pohyb a my se snažili hrát jednodušše. Soupeře jsme v první půli přehrávali, i když byl velmi důrazný a hrozil ze standartek. My jsme měli čtyři velké šance po centrech, ale chyběla nám agresivita v zakončení. Do druhé půle jsme do zálohy poslali mladší hráče a soupeř měl navrch, avšak po faulu na Osamu Elsamniho proměnil Michal Doležal penaltu a když nás na závěr utkání podržel brankář Valeš, tak jsme uhájili vítězství," popsal zápas trenér juniorky Lukáš Přerost.

Poprvé v zápase po zranění kolena naskočil Antonín Rosa. Petr Lukáš nastoupil za juniorku kvůli trestu za čtyři žluté karty, který ho vyřadil z příštího soutěžního zápasu v Budějovicích.

Teplice B - Herfloge 1:0 (0:0)
Branka:
65.Doležal z pen.
Sestava Teplic: Špicar (46.Valeš) - Struha (46.Smrž), Lukáš, Beran, Rosa - Doležal, Peterka, Karrmann, Pícha (46.Šamun) - Elsamni (85.Šollar), Šollar (46.Prückner).


Stínadla TV