Obrázek článku

Teplice - Žižkov 0:0

Pro utkání se Žižkovem se do sestavy vrátil Antonín Rosa, který po trestu za žluté karty nahradil v sestavě Milana Matulu. Místo Aldina Čajiče navíc naskočil Lukáš Zoubele.

Přesně podle předzápasových plánů na svého soupeře tepličtí vletěli a snažili se vsítit první branku, která by změnila ráz zápasu. Jenže na Zoubeleho centru zleva se natahovali Vachoušek a Dolejš, ale ani jeden na něj nedosáhl. Podobně to bylo po stříleném centru Dolejše, na který tentokrát nedosáhl Mahmutovič.


Pak ovšem útočný tlak ustal a oba týmy brzdilo množství nepřesností. Až krátce před poločasem si Dolejš narazil se Stožickým, který předtím nahradil zraněného Vůcha, a jeho centr musela zblokovat obrana, hned poté Stožický z úhlu vypálil mimo, což bylo z prvního poločasu vše.

Po hodině hry to zkoušel z úhlu Dolejš, místo aby hledal lépe postaveného Zoubeleho. Tepličtí i nadále drželi míč a snažili se vytvořit si tlak, jenže to se jim přes dobře zformovanou obranu hostí nedařilo. V honbě za třemi body se v závěru utkání na hřiště dostal také osmnáctiletý Abid Mujagič.

Tři minuty před koncem se sám vyhnal z dobré pozice Mahmutovič, a tak utkání skončil remízou 0:0.

Teplice - Žižkov 0:0
ŽK:
20.Bartl, 31.Jurčo, 32.Valenta 62.Milosavljev, 85.Kolář.
Rozhodčí: M.Paták - J.Paták, Tacina.
Diváci: 3470.
Sestavy:
Teplice:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Rosa, Ježdík - Siva (87.Mujagič), Zoubele (70.Čajič) - Dolejš, Vachoušek, Vůch (24.Stožický) - Mahmutovič.
Žižkov: Kolář - Bartl (80.Šťastný), Kiidron, Kropík, Slodowy - Sivrič (68.Kotyza), Valenta (89..Procházka), Sloboda, Hílek, Milosavljev - Jurčo.

Stínadla TV