Obrázek článku

Slavte jako Admir Ljevaković a podpořte dobrou věc

Už v sobotu se tepličtí fotbalisté představí ve velmi sledovaném severočeském derby proti Liberci, hrát se bude od 15:00 na stadionu Na Stínadlech. Utkání se ponese v charitativním duchu, protože teplický klub připravil pro tento zápas speciální akci "Slavte jako Admir Ljevaković a podpořte dobrou věc."

Záložník Admir Ljevaković v posledních zápasech slavil své branky s červeným klaunským nosem, ten pochází z akce Pomáhej s humorem nadace Konto Bariéry a právě tuto nadaci klub ze Stínadel v sobotu podpoří. Klaunské nosy bude možné při tomto zápase zakoupit ve všech třech fanshopech na ochozu stadionu a už během týdne před utkáním také na recepci stadionu a v internetovém eshopu. "Admir svými gólovými oslavami skvěle zpropagoval červené nosy nadace Konto Bariéry. My bychom si teď přáli, aby si nosy zakoupilo co nejvíce fanoušků a nejen, že pak budou moci slavit s Admirem jeho branky, ale především podpoří dobrou věc," říká manažer marketingu a PR FK Teplice Martin Kovařík.

Gólová oslava vznikla původně náhodou během podzimní části sezóny. "Ze začátku jsem tu oslavu s červeným nosem udělal pro mého syna Maka, který si ji přál, ale nakonec z toho vzešla tahle skvělá věc a jsem moc rád, že se zapojí celý klub. Snad se mi proti Liberci podaří dát branku, aby si toho všimlo ještě víc lidí, koupili si nos a přispěli na nadaci Konto Bariéry také," doufá bosenský záložník Admir Ljevaković, jedna z opor teplického týmu.

I zástupci samotné nadace jsou z akce Teplic nadšení. "S humorem je potřeba brát sportovní výsledky i pomáhat. Konto Bariéry je pyšné, že FK Teplice dá možnost svým fanouškům i hráčům nás podpořit. Děkujeme a fandíme," pochvaluje si ředitelka nadace Konto Bariéry Božena Jirků.

Červený nos bude možné zakoupit v průběhu týdne na recepci stadionu na Stínadlech a v internetovém eshopu, při samotném zápase pak ve fanshopech na ochozu stadionu. Cena jednoho nosu je 50 Kč, které putují na nadaci Konto Bariéry. Doražte se tedy v sobotu podívat na utkání 19. kola SYNOT ligy mezi Teplicemi a Libercem a přispějte na dobrou věc.


Stínadla TV