Obrázek článku

Vzkaz Zuraba Tsiskaridzeho fanouškům

Zurab Tsiskaridze po utkání s Libercem sepsal vzkaz teplickým fanouškům.

Musíme si navzájem pomoci nahoru, když jsme dole!


Milí fanoušci,
nejprve bych chtěl říct, že jsem neměl šanci Vám poděkovat za skvělé přijetí, když jsem před třemi týdny přišel. Cítím se tu velmi šťastný, protože jsou tu skvělí lidé v klubu, fantastická skupina hráčů a trenérů. Na začátek bych tedy rád řekl, že velmi děkuji za přijetí a oceňuji všechno, co tu pro mě všichni udělali a dělají.

Na druhou stranu, a to vychází z našich posledních zápasů a speciálně z toho včerejšího, jsem četl mnoho komentářů a vidím, že lidé reagují velmi negativně, když jsme dole, a naopak jsou nejlepší fanoušci, když jsme nahoře. Je to normální úkaz ve fotbalovém světě, ale já jako hráč jsem také člověk a jako chlap na to musím říct svůj osobní pohled.

Jsem ten první, který přizná, že můj výkon včera odpoledne byl za mým standardem. Bez jakýchkoliv výmluv mají moji spoluhráči podobné pocity z jejich výkonu. Po zápase jsme o tom mluvili a jako parta budeme bojovat bok po boku až do konce. Zatím to není dost dobré, ale teď už se musíme soustředit na další zápas. Úsilí na hřišti je jen a jen na hráčích a my víme, že musíme jako celý tým předvést více! Uvědomujeme si, že to nebylo dobré a musíme předvést většího bojovného ducha v dalších zápasech. Víme o tom a uděláme pro to v nadcházejících utkáních maximum.

Rád bych Vás požádal, nezapomínejte prosím na výborný výkon proti Příbrami, tyhle zápasy proti týmům, které jsou v našich patrech tabulky musíme zvládat a my ho zvládli. Nezapomínejte také prosím na to, že poslední dva zápasy jsme hráli proti týmům z první čtyřky (proti kterým jsme mohli získat bod nebo tři, ale tyhle týmy nejsou na špici náhodou). Nyní nás čekají další venkovní a domácí zápasy proti těžkým soupeřům!

Největší potěšení pro mě, jako pro sportovce, je možnost jít na hřiště a dát své srdce a úsilí do hry, ve prospěch mých kamarádů, kteří se perou po mém boku, a ve prospěch lidí, kteří se přišli podívat na zápas - fanoušků. Nikdo nemůže předpovídat budoucnost, ale my se budeme rvát víc a víc, a necháme na hřišti všechno pro naše fanoušky. Ale také potřebujeme jejich podporu v momentech jako jsou tyto. Výhry, remízy nebo prohry přicházejí a podpora od fanoušků znamená pro profesionální sportovce hrozně moc! Máme v týmu mnoho nováčků, a já jsem jedním z nich. Potřebujeme pořád najít správnou chemii, ale máme tady v Teplicích výborné hráče a všechny kolem týmu. Je pro mě čest a potěšení každý den tyhle lidi vídat a pracovat s nimi. Máme v kabině výbornou partu a porveme se o další výsledky!

Věřím, že se všichni uvidíme na příštích zápasech!

S přátelským pozdravem

Zurab

Stínadla TV