Obrázek článku

Soutěžte s Mar-Exem o VIP zájezd na Slavii

Na utkáních FK Teplice můžete pravidelně soutěžit s věrnostním systémem Mar-Ex, i tentokrát na vás v poločasové soutěži budou čekat zajímavé ceny. Pomocí klíčenky či věrnostní karty Mar-Ex se můžete zúčastnit poločasové soutěže, stačí přijít na registrační místo ve fanshopech na ochozu stadionu, zaregistrovat se na utkání a tím jste automaticky zařazeni do slosování o pětpoločasových cen. Tou nejzajímavější je tentokrát VIP zájezd na utkání na Slavii Praha, kam Vás odveze zástupce Autosalonu Most stylovým vozem Hyundai a spolu se svým doprovodem budete hosty ve VIP prostorech stadionu v Edenu.

Další ceny jsou tentokrát produkty od Terezia Company, Vodku 42 od Granette and Starorežná Destilleries, poukázky do OC Olympia Teplice nebo vstupenky do multikina Premiere Cinemas. Klíčenku či kartu Mar-Ex si můžete pořídit přímo ve fanshopu, na internetové adrese ww.mar-ex.eu si k ní pak můžete zaregistrovat svůj elektronický účet a dostat se tak rychleji ke všem informacím.

Ceny pro slosování:
1 VIP zájezd na utkání na Slavii Praha s Autosalonem Most, produkty od Terezia Company, Vodka 42 od Granette and Starorežná Destilleries
2 poukázka na 500 Kč do OC Olympia Teplice, kalendář České reprezentace 2016 A3
3 poukázka na 500 Kč do OC Olympia Teplice, kalendář České reprezentace 2016 A3
4 2x volná vstupenka do Premiere Cinemas, kalendář České reprezentace 2016 A3
5 2x volná vstupenka do Premiere Cinemas, kalendář České reprezentace 2016 A3

Stínadla TV