Obrázek článku

Kanonáda v Pozorce! Teplice B - Souš 9:1 (4:0)

Nevídanou kanonádu viděli diváci v Dubí - Pozorce na zápase Teplice B - Souš. Domácí totiž svému sokovi uštědřili hned devět ran a pouze jedenkrát inkasovali. Největší podíl na výhře měl šesti zásahy David Kalivoda.

Už v desáté minutě se do úniku dostal Hlaváček, jenže levačkou hostujícího brankáře neprostřelil. To se povedlo až z voleje Kalivodovi po centru Verbíře, zkušený záložník tím odstartoval své galapředstavení.


Po půlhodině hry dostal uzdravený Tomáš Česlák míč mezi obránce a levačkou se štěstím rozvlnil síť podruhé. Hned za dvě minuty to bylo 3:0, když hlaváček z dorážky zvýšil tečovanou ranou. O další tři minuty později přidal čtvrtý gól David Kalivoda, který pronikl za obranu a suverénně prostřelil Hanuse.

Kdo očekával, že druhý poločas se bude jen dohrávat, tak neměl pravdu. Do 50.minuty to totiž bylo 6:0, nejprve Kalivoda dorážkou završil hattrick a následně zatáhl míč Hlaváček, vrátil ho do druhé vlny Verbířovi a ten levou nohou poslal míč přesně k tyči.

Pak už se za domácí trefoval jen David Kalivoda, v 58.minutě se prodral za obranu a přidal svou čtvrtou branku. Krátce nato Jung zaznamenal čestný úspěch Souše, ale poslední slovo patřilo znovu Kalivodovi. Po průniku přidal v 78.minutě pátý gól a dvě minuty poté se opřel do centru střídajícího Kuzmy a o tyč z toho byla šestá branka.

Diváci už doufali, že žlutomodří pošlou Souš domů s deseti kusy, jenže Šaldovu hlavičku zastavila tyč a skóre tak zůstalo 9:1.

Teplice B - Souš 9:1 (4:0)
Branky:
21., 35, 48. 58., 78. a 80. Kalivoda, 30.Česlák, 32.Hlaváček, 50.Verbíř ml. - 62.Jung.
Sestava Teplic: Lukáč - Šalda, Ivasko, Jelen, Šraga - Schön - Verbíř ml., Kalivoda, Česlák (65.Hutta), Hlaváček (55.Gabčo) - Kodeš (60.Kuzma).

Stínadla TV