Obrázek článku

Nadační fond rozdělil v roce 2022 více než milion korun

Nadační fond FK Teplice má za sebou již třetí rok svého úspěšného fungování, přičemž se snaží pomáhat potřebným zejména ve svém okolí. V roce 2022 svoji pomoc ještě výrazněji prohloubil a to nejen díky příspěvkům hráčů, zaměstnanců klubu, partnerů, ale také fanoušků a široké veřejnosti. To umožnilo vedení Nadačního fondu FK Teplice rozdělit více než jeden milion korun.

Pomáhalo se především jednotlivcům, ať již to byl Nicolas, Beátka, Kateřina, Jaroslava, Vladimír, Jakub, Bohouš, Tomáš, Majdalenka, Hanička, Johanka, Milan, Ládík, Helena, Maxík, Jáchym, Věra či další (např. některé mládežníky FK Teplice).

Vedle toho se, ale pomohlo i řadě organizacím a to zejména v našem regionu, ať již šlo o teplickou Charitu, Domov Důchodců Bystřany, Domov pro seniory v Mostě, Arkadii Teplice, Tyflocentrum v Ústí nad Labem, Dětské domovy v Tuchlově, Krupce, Duchcově, teplický Klokánek či Zvonkohru Teplice.



"Děkujeme z celého srdce všem za podporu Nadačního fondu FK Teplice v roce 2022, která nám umožnila podpořit takové množství jednotlivců a organizací," poděkoval za správní radu Nadačního fondu FK Teplice její předseda Martin Kovařík.


I v roce 2023 můžete pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV