Obrázek článku

PU: SK Admira Praha vs. FK Teplice B - 1:1


1:1 (1:0) 

 

  •   76. HURAL PAVEL ( as. KIBAL RADEK ).

 

  • Střely na branku 7:3 ( 5:1, 2:2 ),
  • Střely mimo branku 7:5 ( 5:2, 2:3 ),
  • Zblokované střely 1:4 ( 1:1, 0:3 ),
  • Střely celkem 15:12 ( 11:4, 4:8 ),
  • Vyložené šance 3:2 ( 3:1, 0:1 ),
  • Rohy 5:6 ( 5:2, 0:4 ),
  • Ofsajdy 0:1 ( 0:1, 0:0 ),
  • Fauly 11:16 ( 2:6, 9:10 ).

 

  • OUT 70. NĚMEČEK ( GK ) - IN 70. FIALA ( GK ).

"K dalšímu přípravnému utkání zajížděla rezerva Sklářů do Prahy na Kavčí Hory, kde se na UMT Slavoje Podolí utkala s aktuálně osmým týmem skupiny A České fotbalové ligy - týmem SK Admira Praha. 

Domácí začali skvěle a po rychlých kontrech převážně na jeden dotek zaměstnávali po celý první poločas skvěle chytajícího Němečka. Jen díky němu dokázala Admira vstřelit v prvním poločase pouze jedinou branku, když se ve 20.minutě trefil z 25-ti metrů nechytatelnou dělovkou do levého horního rohu teplické branky domácí Čermák. Velmi mladé sestavě hostů opět nelze upřít snahu, ale jejich akce končili v převážné většině před šestnáctkou Admiry a to hlavně díky častým ztrátám míče a opakujícím se nepřesnostem v předfinální fázi. Za zmínku stojí snad jen parádní střela teplického Karola Sinu s gólovými parametry, kterou několik minut před koncem prvního poločasu s námahou konečky prstů vyrazil na roh brankář Keller. 

I do druhé poločasu měli lepší vstup hráči v černo-bílých dresech, kteří se častěji dostávali do pokutového území Sklářů. Zhruba od 60.minuty převzali otěže utkání do svých rukou Skláři, když zrychlili a zpřesnili rozehrávku a jednoduše se díky menšímu počtu doteků dostávali k ohrožení branky domácích. Do druhé vyložené šance se tak záhy dostal opět Sinu, který na pravé straně po rychlé kombinaci postupoval sám na brankáře Kellera, ale v rozhodující chvíli nezachoval potřebný klid a jeho střela se nakonec nevešla mezi tyče. Zaslouženého vyrovnání se Teplice dočkali v 76.minutě, kdy se po parádním centru Kibala z pravé strany  nádherně prosadil hlavou Hural, přestože byl tísněn domácími stopery. V samotném závěru přišli ještě další šance na změnu skóre na obou stranách hřiště, ale jak domácí brankář Keller, tak teplický Fiala byli pozorní a za svá záda již žádnou další střelu nepustili. A tak dnešní pohledné utkání hrané ve vysokém tempu okořeněné mnoha zajímavými šancemi nakonec skončilo remízou 1:1." 

"V prvním poločase jsme bohužel navázali na nevýrazné výkony z předchozích utkání a hlavně díky nepřesnosti v přechodu do útočné fáze jsme ztráceli na můj vkus velké množství míčů. Domácím hlavně v prvním poločase patřil střed pole a jejich rychlé protiútoky znamenaly neustálou hrozbu pro naši branku. Skvěle chytající Němeček ale držel naše šance na vyrovnání, které nakonec přišlo čtvrt hodiny před koncem z kopačky aktivního Hurala po ukázkovém centru  Kibala. Je jen škoda, že jsme nepředvedli více takto pohledných a přímočarých akcích, ale posledních cca 30 minut měl náš výkon ty správné parametry, které od kluků v tréninku vyžaduji. Ve velmi dobrém světle se předvedli mladíci z naší devatenáctky - Cohla a Köstl a v defenzivě jsme se mohli spolehnout na stoperskou dvojici Shejbal a Čítek. Ve středu pole odvedli obrovské penzum černé práce kapitán Vobecký a střelec naší jediné branky Hural, na hrotu domácí ofenzivu permanentně zaměstnával rychlík Procházka a potěšil mě také na pravé straně obrany debutující Kibal. Do dvou vyložených šancí se dostal také Sinu, kterému se zatím nedaří jeho skvělou formu z tréninku ještě více převést do utkání, ale i jeho dnešní výkon je jistě příslibem do dalších utkání.

Na závěr bych chtěl také pogratulovat Admiře za dnešní velmi dobrý výkon a jsem moc rád za každé utkání s takto kvalitním soupeřem z ČFL, které přináší našim mladým hráčů další penzum neocenitelných zkušeností v dospělém fotbale. "

Stínadla TV