Obrázek článku

Hodnocení sezóny a cíle pro ročník 2022/23

 FK TEPLICE B - Fortuna ČFL B 


Realizační tým:

  • Hlavní trenér: Ladislav Jamrich (UEFA "A" licence)
  • Hrající asistent trenéra: Admir Ljevaković (UEFA "A" licence)
  • Vedoucí mužstva: Ing. Jaroslav Novák
  • Kondiční trenér: Bc. Ondra Chlad (UEFA "B" licence),
  • Kondiční trenér: Jaroslav Novák ml.
  • Trenér brankářů: Petar Aleksijević (UEFA "A" licence)
  • Trenér brankářů: Přemysl Lipš (UEFA "B" licence)
  • Fyzioterapeut: Bc. Ondřej Klement
  • Fyzioterapeut: Radek Štol
  • Masérka: Lenka Boroschová

Bilance - sezóna 2021/22:

Podzimní část:

  • 9. místo, zisk 18 bodů, skóre 20:32
  • 5 výher - 3 remízy - 7 porážek

Jarní část:

  • 7. místo, zisk 23 bodů, skóre 21:17
  • 7 výher - 2 remízy - 6 porážek

Sezóna 2021/22:

  • 9. místo, zisk 241 bodů, skóre 41:49
  • 12 výher - 5 remíz - 13 porážek

Hráčský kádr:

  • 15 hráčů + 2 brankáři.

Hráčské statistiky - jarní část 2021/22:

Podrobné statistiky a hodnocení jednotlivých hráčů FK Teplice B najdete ZDE.

Hodnocení - jarní část 2021/22:

Úvodní tři domácí zápasy jsme odehráli v jarní části sezóny 2021/2022 na UMT stadionu Na Stínadlech. Našemu stylu hry rozměrově hřiště maximálně vyhovovalo a díky snadnější dostupnosti nám také přišlo povzbudit více diváků. 

Ostatní domácí zápasy jsme odehráli na kvalitním travnatém hřišti ve sportovním areálu 1. FC Dubí v městské části Pozorka. Velký dík patří správci areálu panu Františku Klimkovi, který odvedl skvělou práci a vždy měl velmi dobře připravenou hrací plochu a také hřiště k rozcvičení.

Česká fotbalová liga ( ČFL ) nám jednoznačně ukázala, že každý zápas v této soutěži je náročný a není zde jediný lehký soupeř. Příkladem je tak kvalitní tým jako je rezerva Slovanu Liberec, která na jaře byla velmi často výrazně posílena o zkušené ligové borce a přesto nakonec nedokázala soutěž udržet a společně s Ústím nad Orlicí sestoupila. V takto náročné soutěži lze uspět jedině tehdy, pokud bude přístup celého týmu maximální po celých 90 minut. V ČFL opravdu nenajdete slabého soupeře. Ligové rezervní týmy mají jednu nebo dvě osobnosti v týmu, které ovlivňuji mladé nadějné hráče s potenciálem pro A-tým. Veškeré zápasy proti těmto týmům mají velkou intenzitu a jsou kondičně náročné. Ostatní, tradiční třetiligové týmy mají ve svém kádru dva, až tři starší hráče nad 30 let a jádro týmu tvoří „vyhranná“ a zkušená střední generace hráčů ( 25 – 30 let ), která už má za sebou několik desítek zápasů v ČFL a samozřejmě nesmím opomenout také talentované mladíky z nejstarších dorosteneckých kategorií. Tyto týmy jsou velmi dobře takticky připravené, mají ve svém čele v převážné většině zkušené trenérské persony a každý zápas proti nim je pro naše mladé nezkušené hráče opravdu obrovská škola a příležitost pro nabírání zkušeností v dospělém fotbale. Věřím, že v budoucnu naši mladí hráči zúročí své zkušenosti z ČFL i ve vyšší soutěži a nebo v ideálním případě přímo ve žluto-modrém dresu našeho A-týmu v nejvyšší Fortuna lize.

Naše dlouhodobé cíle:

Jedná se o jednoduchý výčet základních faktorů, který vycházejí z naší klubové koncepce. Chceme se prezentovat zejména celoplošným presinkem, kombinací postupného základní útoků s rychlým přechodem do útočné fáze a aktivní hrou za jakéhokoliv stavu. Chceme být vždy zdravě sebevědomí, s jasně definovanou a viditelnou tváří celého týmu. Fotbal je o vítězství, chceme samozřejmě každý zápas vyhrát. Na prvním místě preferujeme způsob a styl hry, kterým chceme k vítězství dojít. Pokud bychom jen bránili, čekali na chybu soupeře a vyhrávali náhodnými brejky, tak to by nás opravdu netěšilo. Naším smyslem není jen vytvářet kvalitní tým, ale zejména kvalitní individuality schopné se prosadit během dvou let ve vrcholovém fotbale. Základním cílem je vychovat hráče s potenciálem pro vrcholový fotbal a to hlavně pro náš klub FK Teplice. To je základní smysl veškeré naší práce a veškerého našeho počínání jak na hřišti, tak i mimo něj.

Herní projev a tréninkový proces:

V tomto případě vycházíme ze základního předpokladu, že všichni hráči brání a všichni hráči útočí. Chceme hrát aktivně ve všech směrech, útočně, rychle a přesně. Snažíme se o rozehrávku od obránců s vysokým postavením krajních obránců a zapojením středových hráčů do kombinace tak, aby si našli prostor mezi jednotlivými řadami a vytvářeli v každém případě nad svým soupeřem přečíslení. Při ztrátě míče chceme okamžitě ve sprintu napadat soupeře, míč co nejrychleji získat zpět, po jeho zisku hrát konstruktivně a po několika málo dotecích se dostat do brankové příležitosti.

V průběhu jarní části sezóny 2021/2022 bylo vidět, že se naši mladí hráči postupně adaptovali na dospělý fotbal a také celkovou náročnost třetí nejvyšší soutěže dospělých. Přípravné zápasy nám ukázali, že tým má svoji kvalitu. Kluci se prezentovali náročným stylem hry a i herní projev celého mužstva byl velmi dobrý a dle našich představ. Mužstvo si přeneslo herní pohodu a sebevědomí z náročného tréninkového procesu a z přípravných zápasů do jarní části sezóny. Základem byl velmi dobrý vstup do jarní části a kluci si drželi po celou dobu konstantní výkonnost. I v zápasech, které jsme nezvládli výsledkově, jsme herně nepropadli. Výjimkou bylo mistrovské utkání v Jablonci, kde nás domácí předčili ve všech směrech.

Na začátku zimní přípravy se do našeho A-týmu posunuli dva hráči z našeho kádru na základě své dlouhodobě nadstandardní výkonnosti. Byl to záložník Marek Vobecký (ročník 1999) a obránce Jakub Hora (ročník 2001). V jejich případě šlo o velmi cenné zkušenosti, které rozhodně zužitkovali i jarní části v ČFL a patřili k našim stěžejním hráčům. Další hráč, který svými výkony zaujal a patřil k oporám celého týmu, bylo Vojtěch Čítek (ročník 2001), který se tak na jaro vrátil do svého mateřského oddílu FK Ústí nad Labem a v jarní části pravidelně nastupoval ve druhé lize.

Další odměnou pro naše borce bylo, že někteří z nich v závěru soutěže dostali příležitost na vlastní kůži poznat atmosféru Fortuna ligy a mohli reálně okusit o jak náročnou soutěž ve skutečnosti jde. Jednalo se o tyto hráče - Matyáš Vachoušek (ročník 2002), Dominik Procházka (ročník 2002), Pavel Hural (ročník 2002), egypťan Mohamed Elmaghrabi (ročník 2001) a také výše zmínění hráči – Jakub Hora a Marek Vobecký. Musím také zmínit návrat na několik utkání mého kolegy a hrajícího asistenta, velezkušeného Admira Ljevakoviče a také nesmím zapomenout na Honzu Rezka, který také naskočil zpět do ligového kolotoče.

Během zimní přípravy jsme do našeho kádru začali také postupně zapracovávat tři hráče z kooperujícího egyptského týmu Al Ahli SC. Potřebovali dostatečný prostor a čas na adaptaci v novém a zcela odlišném prostředí - klima, kultura, jiný herní styl, jiná mentalita hráčů. 

Velmi dobře přišel připravený levý obránce Mohamed Elmaghrabi, který se ihned zapojil do tréninkového procesu a ukázal na pozici levého obránce své nesporné fotbalové kvality. Svým přístupem a i výkonností v základním kádru v ČFL si také řekl o start ve Fortuna lize. Bylo ale vidět, že na náročnost nejvyšší tuzemské soutěže není ještě zcela připraven a bude potřebovat čas a trpělivost se plně sžít s naší mentalitou a zcela odlišným stylem hry. 

Dalším hráčem z Egypta byl střední obránce Mido Hossam, který měl za sebou půlroční angažmá na Žižkově. Bohužel nebyl zcela připravený a nějakou dobu mu trvalo, než si zvyknul na náročnost našeho tréninkového procesu. Postupně se dostával do optimální fyzické a herní pohody a když naskočil do mistrovských utkání v ČFL, tak s každým odehraným zápasem šla jeho výkonnost nahoru. 

Třetím do egyptské party byl vytáhlý útočník Mohamed Yasser Nour, který dorazil až jako poslední z této trojice a bohužel se do přípravy zapojil z ne zcela doléčeným zraněním a všeho všudy s námi stihl odtrénovat jen 5 společným tréninků. I proto nelze jeho působení Na Stínadlech prozatím jakýmkoliv podrobnějším způsobem hodnotit. Zodpovědně ale mohu říci, že rozhodně má pro působení v našemu klubu předpoklady a podobný typ hráče v našem klubu momentálně chybí.

Také pro mě osobně byl první rok trénování v dospělém fotbale hodně náročný a mohu říci, že mě tato práce hodně "vzala" a hodně mě bavila. V týdnu jsme trénovali v menším počtu hráčů a proto bylo potřeba těmto podmínkách přizpůsobit tréninkový proces. Byl zde také velký prostor pro individualizaci v podobě speciálních tréninků dle hráčských postů. Den před mistrovským utkáním jsme byli v některých zápasech doplněni až o 6 hráčů z A-týmu, což bylo složité zejména z pohledu souhry týmu, ale na druhou stranu je to prostě fakt a úděl rezervních týmů všech prvoligovým klubů. Potěšilo nás, že i někteří hráči příchozí z A-tými si řekli svými výkony v České fotbalové lize o lepší pozice v prvním týmu ( například Ladislav Kodad, Alois Hyčka a nebo třeba Honza Schejbal ) a dnes pravidelně nastupují v lize a jsou oporami.

Jedním z největších rozdílů mezi mládežnickým a dospělým fotbalem je skutečnost, že mezi muži je daleko větší zodpovědnost jednotlivých hráčů a potažmo i celého týmu za konečný výsledek a zejména na to musíme naše mladé hráče každodenně připravovat. Ukázalo se, že naši mladíci musí být trpěliví a potřebují čas si zvyknout a hlavně zažít veškerá specifika fotbalu mezi dospělými. Hrozně nás ale těší, jak rychle to dokázali zvládnout a mohu říci, že i nás trenéry tak v pozitivním slova smyslu opravdu překvapili. Opět jsem se utvrdil v tom, že uspět mohou zejména borci se správným charakterem a nemusí mít ani tolik fotbalového talentu. V mnoha případech je právě talent upozaděn tím správným přístupem k fotbalu, nikdy nekončící pílí, ohromnou vůlí a maximálním odhodláním.

Z kádru A-týmu k nám byl během jarní části sezóny přeřazen stoper Karel Hasil (ročníku 1998), který již měl zkušenosti z I. a II. Ligy. Karel byl pro naši defenzivu stěžejním hráčem, velmi dobře působil na mladší hráče a v zápasech přijal roli lídra. Svou konstruktivní rozehrávkou dostával do hry naše ofenzivní hráče. Věří, že Karel bude v budoucnu odměněný za svojí píli a řekne si minimálně o stálé angažmá ve II. lize.

Dalším rozdílovým hráčem v našem týmu byl střední záložník Marek Vobecký (ročník 1999), který byl zároveň naším nejproduktivnějším hráčem s bilancí 7 branek a 6 asistencí. Jeho branky měli pro tým bodový efekt a je to kluk, který také velmi dobře působí na mladší hráče. Jedná se o prototyp hráče, který jednoznačně dokazuje, že charakter a píle je víc než talent. V jarní sezoně si připsal také dva ligové starty.

Obrovským přínosem pro náš mladý tým bylo zařazení dvou velmi zkušených hráčů - Admira Ljevakoviče a Honzy Rezka, kteří mají za sebou spoustu zkušeností a více jak 300 ligových zápasů. Pro tým bylo důležité jejich mentální nastavení a to, že jsou osobnostmi se vším všudy, kteří si nešli jeden jediný zápas jen tak odkopat. Vždy byli připravení odevzdat maximum pro tým a oba jsou vítězné typy. Svým enormním nasazením, herní kvalitou a přístupem opravdových profesionálu šli jednoznačně příkladem všem mladším hráčům. Oba ukázali velký charakter a samozřejmě i obrovskou kvalitu. Bohužel Rézu pronásledovali během jara zdravotní problémy, a proto naskočil jen do 4 mistrovských utkání. Věřím, že bude mít o to větší chuť do fotbalu i v další sezoně. Oba nám jistě i v další sezóně opět pomohou vybojovat důležité body pro teplické barvy, protože naše mladé hráče jednoznačně pozitivně ovlivňují a strhávají svými výkony a přístupem ke hře.

Naši mladí hráči prokazovali v soutěži určitou výkonnost a rád bych alespoň na tomto místě vyzdvihnul některá konkrétní jména.

Dominik Procházka - hráč, který má v sobě obrovský běžecký a silový potenciál, dozrál mentálně a v jarní části měl bilanci 4 góly a 3 asistence. Patřil tak k našim nejnebezpečnějším hráčům a začal letní přípravu s naším A-týmem.

Dalším příjemným překvapením byli výkony útočníka Matyáše Vachouška, který je pro naši hru velmi důležitý a za své výkony byl odměněn pozvánkou do našeho A-týmu. Je to borec se skvělým charakterem, který má předpoklady se zlepšovat jak fyzicky tak i herně . Také začíná přípravu s A-týmem.

Dalším milým překvapením byli výkony moldavského hráče Vicu Bulmagu (ročník 2003), který patřil zejména v utočné fázi k našim nejlepším a nejnebezpečnějším hráčům. Svůj akční rádius plně využívá na velkém prostoru a také jeho bilance 3 góly a 3 asistence je velmi dobrá. I on začíná letní přípravu s A-týmem.

Musím také pochválit všechny hráče z A-týmu, kteří postupně naskakovali do mistrovských utkání v ČFL. Svojí kvalitou a nasazením byli na hřišti rozhodně znát a byli pro nás přínosem. Velmi dobře také fungovala spolupráce a komunikace s realizačním týmem A mužstva v čele s hlavním trenérem Jirkou Jarošíkem a také se sportovním ředitelem Štěpánem Vachouškem, když oba měli zájem o mladé hráče a zajímali se o přípravu a výkony B-týmu během celé sezóny.

Za výsledky, předvedenou hru, tréninkový proces a růst jednotlivých hráčů jsem se zodpovídal Zdenko Frťalovi, který má ve své gesci jako šéftrenér kompletní mládež včetně B-týmu. Rád bych mu tímto poděkoval za spolupráci, velmi dobře na mě působil a také samozřejmě i na celý náš tým svou přítomností na domácích utkání a i na hřištích soupeře. Pokaždé, když bylo potřeba, dokázal věci správně pojmenovat a každou předanou informací mě obohatil a navedl tím správným směrem. Také v ten správný moment dokázal přijít do hráčské kabiny a hráče pochválit a když bylo potřeba i vytknout chyby a povzbudit kluky do rozhodujících fází utkání.

Od samého začátku mistrovské sezóny jsme praktikovali rozestavení 4-1-4-1 a v útočné fázi 4-3-3. V některých utkáních, ve kterých jsme chtěli hrát ofenzivněji, jsme i během utkání přecházeli na rozestavení 3-5-2.

V tréninkovém procesu se zaměřujeme na stabilizaci herní taktiky - individuální a skupinové. Hodně prostoru věnujeme stabilizaci a rozvoji individuální techniky, dovedností ve složitějších podmínkách náročnějších na čas a prostor a jejich využití v různých herních situacích. Kondici rozvíjíme herní formou podle filosofie kondičního tréninku v podání úspěšného holandského trenéra Raymonda Verheijena. Zaměřujeme se na nácvik herních kombinací a zakládání vedení útoků. Rozvoj silových schopností provádíme zejména CORE cvičením a také rozvojem dynamické síly. Kompenzační cvičení (protahovací, uvolňovací a posilovací) jsou nedílnou součástí tréninkového procesu a to zejména pod bedlivým dohledem kondičních trenérů Ondry Chlada a Jardy Nováka mladšího.

Tréninkový proces - sezóna 2022/23:

V letním přípravném období budeme využívat zejména hřiště číslo 3 s přírodním trávníkem v areálu stadionu Na Stínadlech. Určitě také budeme pravidelně navštěvovat zrekonstruovanou posilovnu v útrobách stadionu Na Stínadlech a to opět zejména pod dohledem kondičních trenérů Ondřeje Chlada a Jaroslava Nováka mladšího. V termínu od 19.7. do 23.7. absolvujeme herní soustředění do v kvalitních podmínkách fotbalového areálu Pod Lipou v Roudnici nad Labem.


Termín zahájení sezóny 2022/23:

  Zahájení letního přípravného období FK Teplice B:  

 Ve čtvrtek 7.července ve 13:30 na Stínadlech ! 


Přípravná utkání - sezóna 2022/23:

  • 16.07.2022FC Viktoria Plzeň B (V),
  • 23.07.2022 FK Admira Praha (V),
  • 30.07.2022TJ Jiskra Domažlice (V),
  • 06.08.2022 - úvodní mistrovské utkání Fortuna ČFL B sezóny 2022/23.

Příchody:

  • Lukáš ČETVERIK ( brankář ) - příchozí z FK Teplice U19,
  • Tadeáš VACHOUŠEK ( útočník ) - příchozí z FK Teplice U19,
  • David KÖSTL ( střední obránce, defenzivní záložník ) - příchozí z FK Teplice U19,
  • Vojtěch POKORNÝ ( střední záložník ) - příchozí z FK Teplice U19,
  • Ladislav JAMRICH ( pravý krajní obránce ) - příchozí dorost FK Teplice U19,
  • Yehor TSYKALO ( útočník ) - příchozí z TJ Tatran Rakovník,
  • Marek BERÁNEK ( střední záložník ) - příchozí z VOŠ a SOŠ Roudnice n.Labem U19.

Odchody:

  • Lukáš LIŠKA ( obránce ) - návrat do FC Chomutov.

Cíle do podzimní části sezóny 2022/23:

Tento tým má fotbalovou kvalitu a určitě i potenciál na úspěšné působení v ČFL, ale zároveň musíme hráčům stále nastavovat mantinely a dělat z nich hladové hráče milující fotbal. Kluci mají v klubu FK Teplice zajištěn odpovídající servis, ale my je musíme naučit, že to není automatický servis a že od nich zároveň očekáváme maximální přístup k tréninku, utkání a i k životu – škola a rodina. Věřím, že když fotbalu věnují opravdu vše co v nich je a vloží své přednosti a schopnosti ve prospěch celého týmu, tak mohou být ve žluto-modrém dresu úspěšní.

V nové sezóně 2022/23 chceme pokračovat v tom, čemu bezmezně věříme a co jsme začali už na podzim. I nadále se chceme prezentovat kombinačním fotbalem, fotbalovostí, dravostí a vysokým presinkem. Naší prioritou je také postupné odbourávání individuálních chyb hráčů, jejich větší zodpovědnost a postupné získávání dalších potřebných zkušeností mezi dospělými. To jsou věci, se kterými tomu půjdeme naproti. Když k tomu přidáme i velmi dobrou kondiční připravenost hráčů, podloženou kvalitním tréninkovým procesem a konkurencí hráčů, výsledek by se měl dostavit. A on se také dostaví, o tom jsme v klubu přesvědčeni.

Cíle se tedy ani v další sezóně nemění. Zkvalitnit herní výkon mužstva, pracovat na jednotlivých hráčích, odstraňovat nedostatky a zdokonalovat přednosti. Připravit co nejvíce borců pro náš A-tým, kteří budou mít ve své mysli vtisknutou klubovou identitu a budou hrdí na žluto-modré barvy.

Připravit mladší generaci hráčů, která přichází z nejstaršího dorostu U19 ( ročník 2003 ) na přechod do dospělého fotbalu. Tyto hráči dostali velmi dobrý základ od trenérů dorostu Ondřeje Prašila, Jana Rezka a a také Petra Fouska.

Kdo z hráčů udělal největší pokrok:

V tomto případě se budu opakovat, ale musím opět vyzdvihnout Marka Vobeckého, našeho nejproduktivnějšího hráče s bilancí 7 branek a 6 asistencí. Je to prototyp hráče, který jednoznačně dokazuje, že charakter a píle je víc než talent. Na jaře si připsal také dva ligové starty v dresu A-týmu.

Dominika Procházku, hráče s obrovským běžeckým a silovým potenciálem.

Matyáše Vachouška, hráče se skvělým charakterem, který má předpoklady se zlepšovat jak fyzicky tak i herně.

Vicu Bulmagu, který patřil v útočné fázi k naším nejlepším hráčům, pracuje na obrovském prostoru a výborné dovednosti.

Jakuba Horu, kluk s velkým charakterem, velmi silný v defenzivě. Má obrovský fyzický fond a je prototypem moderního krajního obránce s možnostmi stálé podpory útočné fáze celého týmu. Jeho bilance z pozice obránce 2 branky a 3 asistence je úctyhodná.

Jana Grümanna, brankář ročníku narození 2004, který přišel z dorostu a velmi dobře zapadl do kolektivu starších hráčů. Je mentálně obrovsky silný a mezi jeho přednosti patří výborná hra nohama a skvělé čtení hry.

O výkonnosti a přínosu velezkušených borců Admira Ljevakoviče a Honzy Rezka během celé sezóny pro celý náš tým není potřeba více říkat na ani jakkoliv pochybovat, jsou pro nás prostě nepostradatelní a mladí hráči v jejich přítomnosti neskutečně "rostou".

I další naši hráči udělali výkonnostní progres, ale buď je provázeli zdravotní problémy nebo si neudrželi konstantní výkonnost. Věřím ale, že v další sezoně nejen mně, ale také sportovnímu úseku našeho klubu jednoznačně dokáží, že právě oni mají být pevnou součástí budoucnosti FK Teplice.

Chci také ještě vyzdvihnout jednu jedinou a v budoucnosti důležitou věc. Charakter hráčů a charakter týmu. V této oblasti vidím obrovský pokrok kupředu. Kluci pochopili naši filozofii vycházející z klubové koncepce a jako jeden muž táhnou za jeden provaz. Pravda, objeví se občas jedinci, kteří si rádi uleví, ale už i oni ví, že pokud svůj postoj k sobě a hlavně ke klukům v týmu nezmění, nebudou to mít se mnou v žádném případě jednoduché a mohou také v horším případě přijít o svou pozici v týmu. Charakter a morální vlastnosti jsou ve vrcholovém sportu více než talent a vrozené dispozice a já si za tímto tvrzením jako trenér jednoznačně stojím.

Požadavky do nové sezóny:

Zajistit ještě větší konkurenci v týmu, která zároveň zvýší přirozený tlak a nároky na hráče. Hráči nás nemusí milovat, stačí, když budou milovat fotbal a do každého tréninku a zápasu půjdou s tím, že chtějí vyhrát a vydají ze sebe maximum. Dlouhodobým problémem je zajištění odpovídajícího množství a kvality tréninkových ploch, ale věřím že se i tento problém se v našem klubu podaří v blízké budoucnosti vyřešit.

Závěr:

Závěrem bych chtěl poděkovat svým kolegům z realizačního týmu za skvěle odvedenou práci.

V první řadě zejména svému trenérskému kolegovi a zároveň také kapitánovi našeho týmu Admiru Ljevakovičovi, za organizaci a pomoc v tréninkovém procesu a také za skvělé hráčské výkony v ČFL.

Vedoucímu Jardovi Novákovi za pomoc v organizačním zajištění fungování B-týmu, ale také za pomoc po sportovní stránce, kdy se mnou společně sdílel všechna utkání na lavici, žije s týmem a já se s ním mohu poradit o momentální situaci v zápase a jeho postřehy jsou pro mě určitě přínosem.

Skvělou práci odvedl také kondiční trenér Ondřej Chlad ve spolupráci Jardou Novákem mladším, kteří měli na starost kondiční přípravu týmu a také individuálně trénujících hráčů.

Obrovské penzum kvalitní práce s brankáři během celé sezóny odváděli také jejich trenéři - Petar Aleksijević a Přemysl Lipš. Petar působí jako asistent a trenér brankářů u našeho A-týmu a Přéma Lipš má v gesci brankáře dorosteneckých kategorií.

Velmi dobrý servis zraněným hráčům dělal také fyzioterapeut Radek Štol.

Děkuji také naší pracovité a spolehlivé masérce Lence Borošové, která skvěle řeší momentální zdravotní problémy hráčů přímo na hřišti.

Děkuji lékaři MUDr. Pavlu Neckařovi, který se stará o komplexní zdravotní stav hráčů během sezóny a byl přítomen na většině domácích utkání v ČFL a svými včasnými a odbornými zásahy pomohl více hráčům pokračovat v utkání.

Zvláštní poděkování patří kustodovi obou teplických mužských týmů Jirkovi Semerádovi, který hráčům zajišťuje sportovní vybavení na každý trénink a také na každé utkání.

Děkuji i Všem ostatním zaměstnancům klubu, kteří se jakýmkoliv způsobem podílejí na chodu celého klubu včetně našeho B-týmu.

A v neposlední řadě děkuji také vedení klubu za vytvořené podmínky a možnosti sportovní přípravy našeho týmu a těším na spolupráci v nové sezóně 2022/23.

Zpracoval:

Ladislav JAMRICH

hlavní trenér FK Teplice B

Stínadla TV