Obrázek článku

V neděli hostí B-tým v Dubí TJ Sokol Živanice

V neděli 18. 9. hostí B-tým Sklářů v mistrovském utkání 7.kola Fortuna ČFL tým TJ SOKOL ŽIVANICE. Utkání má výkop dopoledne v 11:00 na přírodním trávníku fotbalového areálu v Dubí - Pozorce v Tyršově ulici ( Mapu hřiště najdete ZDE )

Jako hlavní rozhodčí utkání odřídí jednatřicetiletý sudí Lukáš Langmajer z Přeštic. Na čarách mu budou s praporkem asistovat sedmadvacetiletý Marek Mazanec a jednatřicetiletá Tereza Hessová. Delegátem utkání je jednapadesátiletý Milan Košťál z Vaňova.

TJ SOKOL ŽIVANICE je aktuálně na 12.místě tabulky ČFL se ziskem 6 bodů s bilancí 1 výhra - 3 remízy - 2 porážky s celkovým skóre 11:11. 

Sokol na úvod nového ročníku ČFL podlehl doma Kolínu 2:3. Ve 2.kole, opět v domácím prostředí, remizoval s SK Zápy po výsledku 2:2. Ve 3.kole remizoval 1:1 na hřišti FK Jablonec B. Ve 4.kole prohrál doma 2:3 s FK Přepeře. V 5.kole remizoval 1:1 na hřišti Hradce Králové B. Minulý týden v sobotu, v rámci 6.kola ČFL, doma přehrál SK Benešov po výsledku 3:1.

Hlavní trenérem Živanic je Roman Oliva a jeho asistenty jsou Jaroslav Kratochvíl a Michal Ferčák. Nejlepším střelcem Živanic je aktuálně David Petrus (č.11), který v 6 odehraných kolech dokázal vstřelit 5 branek. Maximální počet odehraných minut v aktuální sezóně v dresu Živanic mají Michal Buriánek (č.9), kapitán Sebastien Langr (č.16), Lukáš Polák (č.14), Matouš Spěvák (č.2) a Jan Vobejda (č.6). V brance Živanic odchytal 4 zápasy třicetiletý Jakub Vaníček (č.23) a 2 zápasy pětatřicetiletý Luděk Frydrych (č.27).

Poslední vzájemné utkání v rámci ČFL tento rok sehráli oba týmy v sobotu 4.června na přírodním trávníku v Živanicích a tento duel nakonec skončil výhrou Sokola 1:0 po poločase 0:0, když o vítězství domácích rozhodl svou brankou v 65.minutě Matouš Spěvák.

PREVIEW

Stínadla TV