Obrázek článku

FK Teplice podpořil Běh s čelovkou pro Jakuba

Včera se v Teplicích uskutečnil již 4. ročník charitativního Běhu s čelovkou. Ten je každoročně organizován na pomoc lidem s roztroušenou sklerózou, přičemž letos se pomáhalo 44letému učiteli Jakubovi.

Letos byly pro účastníky připraveny hned dvě trasy (5 km a 600 metrů), na které se mohl vydat opravdu každý, v jakémkoli věku i kondici. Na startu u Šanovské mušle včera tradičně nechyběli ani desítky zástupců našeho klubu, ať již šlo o hráče B týmu či naše mládežníky z U17 či WU 15.

Nadační fond FK Teplice navíc kromě darů do charitativní tomboly či soutěže přispěl na elektrický pohon k invalidnímu vozíku Jakuba částkou 10 Kč za každého startujícího.

„Náš klub se snaží dlouhodobě mnohostranně pomáhat lidem s roztroušenou sklerózou zejména v našem regionu. Aktivně spolupracujeme s Centrem pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní, a.s. – Nemocnice Teplice, o.z., nebo s Roskou Teplice. Jsme moc rádi, že jsme znovu mohli podpořit i tuto krásnou a smysluplnou akci," přiblížil Vilém Kunz, CSR manažer FK Teplice.

Stínadla TV