Obrázek článku

Žlutomodré přání udělalo radost Pavlovi

Dalším hostem Žlutomodrých přání byl Pavel z Lahoště, který dorazil na teplická Stínadla ještě před dopoledním tréninkem a to i se svými rodiči. Pavel je velkým fanouškem našeho klubu, přičemž pravidelně povzbuzuje našeho hráče v teplickém kotli a to i při některých venkovních zápasech. V nedávné době zápasil s řadou vážných zdravotních komplikací, ale ukázal, že je obrovským bojovníkem.

Před tréninkem se Pavel nejdříve sešel se svým oblíbencem Mohamedem Yasserem. Ten mu věnoval i několik podepsaných kartiček a také své kopačky. Teplická legenda Pavel Verbíř následně ukázala svému jmenovci nejen zázemí kabiny A mužstva, ale také ostatní zákoutí teplické AGC Arény. V Síni slávy mu předal také černý teplický dres Mohameda Yassera, který Pavlovi věnoval provozovatel fanshopu FK Teplice Miroslav Janota.

Po tréninku A týmu si Pavel popovídal také s trenérem Zdenko Frťalou a na závěr i společně vyfotil s některými hráči A týmu.

„Jsme moc rádi, že jsme mohli dnes Pavlovi udělat radost a ukázat mu zákoutí AGC Arény. Těšíme se, že brzy budeme moci splnit další Žlutomodré přání " říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.

Stínadla TV