Obrázek článku

Teplický tým opouští trojice Dramé, Krsmanović a Nsunzu

Příprava na novou sezónu má za sebou deset dnů a v tuto chvíli už známe první odchody z teplického kádru, v jarní části nebudou na Stínadlech působit Nemanja Krsmanović, Soufiane Dramé a také Ngosa Nsunzu, který strávil už podzimní část v Příbrami na hostování.

Nemanja Krsmanović odchází na přestup do Spartaku Subotica v jeho domovském Srbsku. “Nemanja nás požádal, jestli bychom mu umožnili vyšší zápasovou praxi v jiném klubu. Po jednáních se nakonec v minulém týdnu rozhodlo o jeho přestupu do Spartaku Subotica, který o něj stál a my jsme mu nechtěli bránit v návratu domů,“ vysvětluje ředitel klubu Rudolf Řepka.

Soufiane Dramé bude během jarní části hostovat ve slovenských Zlatých Moravcích, kde strávil uplynulý týden na testech. „Soufi neměl na podzim takové zápasové vytížení, jaké bychom si všichni představovali, navíc ho trápila také zranění. Před uzavřením je příchod Ondřeje Kričfalušiho, který nastupuje na stejném postu, proto jsme se shodli na uvolnění Soufiho na hostování,“ říká sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

Do Táborska pak přestupuje Ngosa Nsunzu, který už podzimní část sezóny strávil na hostování v týmu Příbrami.

Stínadla TV