Obrázek článku

Nedělní program byl opět našlapaný

Po volnějším dnu přišel opět velmi našlapaný den na soustředění v Turecku, když měl tým na programu dvě tréninkové jednotky. V té první si pětičlenné týmy zahráli turnaj s pracovním názvem SIDE Cup 2024, poražený tým nakonec musel po tréninku do ledového bazénu. 
Při tom druhém došlo na to nejzajímavější až v samotném závěru, při jednom zakončení se míč dostal až přes síť za branku do odvodňovacího kanálu, do kterého zajel několik metrů hluboko, začala tak záchranná mise, kterou absolvoval pod odborným dohledem Jirky Semeráda brankář Lukáš Fialka. Míč se nakonec povedlo dostat ven.

Na závěr dne se pak čtyřčlenné týmy utkali v zasedačce ve vědomostním Kahoot kvízu, který se skládal z otázek ze světového fotbalu, historie FK Teplice i zajímavostí o členech realizačního týmu FK Teplice. Z výhry se nakonec radoval tým „Rišo Borovčík“ ve složení Jakub Urbanec, Abdallah Gning, Richard Ludha a Jakub Křišťan. Pro velký úspěch nás zítra čeká pokračování, ve kterém se týmy tentokrát utkají v rámci všeobecného přehledu.


Z tureckého Side zdraví do Teplic Martin Kovařík

Fotogalerie

Stínadla TV