Obrázek článku

Vydražte dres na pomoc Simoně Perkové

Náš poslední domácí zápas základní části s Českými Budějovicemi měl opět charitativní podtext. Pomáhalo se tentokrát hráčce našeho A týmu žen Simoně Perkové. Ta se po vážné nehodě a následném téměř půl ročním pobytu v nemocnici, konečně vrací domů. I tak, však na ni ještě čeká dlouhá cesta, spojená například i s řadou rehabilitací.

„Děkujeme moc fanouškům i partnerům klubu, kteří Simonu v neděli na stadionu podpořili prostřednictvím finančních příspěvků do kasiček Nadačního fondu FK Teplice. Ty byly umístěny nejen v naší fanzoně, ale také ve VIP prostorách stadionu," vysvětluje CSR manažer klubu Vilém Kunz.

„Velmi si vážím pomoci Vás všech, je to pro mě nesmírně důležité a krásné. Jsem hrdá, že mohu být součásti žlutomodré rodiny," říká Simona Perková.

Od dneška se navíc draží i podepsaný dres Simony Perkové na sociálních sítích FK Teplice. Vyvolávací cena je 2000 Kč a je možné přihazovat po 100 Kč. Uzávěrka aukce bude 25.4. ve 20 hodin.

Vedle toho mohou fanoušci pomoci této naší velké bojovnici prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice (do poznámky uvádějte „POMOC SIMONĚ“). Číslo účtu transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice je: 293310060/0300.

Stínadla TV