Obrázek článku

Tepličtí porazili Dynamo Dresden

V úterý v podvečer se v Krupce střetly týmy Teplic a Dynama Dresden. V dresu Dynama se i přes včerejší utkání s Mnichovem objevilo několik hráčů užšího kádru jako například Fiel, Subašič, Fořt nebo Jungwirth. Dynamo také nasadilo Tomáše Mičolu, který patří francouzskému Brestu. V teplickém dresu se po zlomenině ruky objevil ve druhém poločase Petr Dolejš

Žlutomodří na nic nečekali a od první minuty soupeře zatlačili, velké příležitosti měl především Martin Jindráček. Nejprve na půlce vypíchl míč a uháněl na branku, jenže překopl. O tři minuty později k němu zase propadl centr Václava Ježdíka, tentokrát však mladý forvard nezpracoval míč a ten mu sebral brankář. Neprosadil se ani v 9.minutě Mahmutovič, který tečoval hlavou přímý kop, míč zkrotil brankář na brankové čáře.


Skóre tak otevřel až ve 31.minutě Aidin Mahmutovič. Ten dostal krásný balón od Admira Ljevakoviče za obranu, obešel brankáře a rozvlnil síť. Krátce po změně stran navýšil vedení Alen Melunovič, ke kterému se odrazil Matulův centr a on ho uklidil do sítě. Poté se do náznaků šancí dostali také hráči Dynama, ale buď je vychytal jistý Slavík nebo šance zlikvidovala obrana. Svěřenci Lukáše Přerosta tak porazili celek z druhé Bundesligy 2:0.

Teplice - Dynamo Dresden 2:0 (1:0)
Branka:
31.Mahmutovič, 51.Melunovič.
Rozhodčí: Příhoda.
Sestava Teplic:
1.poločas:
Slavík - Ježdík, Lukáš, Rosa, Chovanec - Krátký, Ljevakovič, Vachoušek, Vůch - Jindráček, Mahmutovič.
2.poločas: Slavík - Vondrášek (66.Krátký), Jablonský, Rosa, Ježdík - Dolejš, Matula, Čajič, Moulis - Veverka, Melunovič.

Fotogalerie k článku: Tepličtí porazili Dynamo Dresden

Stínadla TV