Obrázek článku

Jiří Plíšek byl hospitalizován!!!

Na ranní předodletové tiskové konferenci šokoval František Hrdlička hned úvodní větou přítomné novináře. "Jiří Plíšek byl hospitalizován v Mladé Boleslavi a pro utkání v Tel Avivu jsou pověřeni řízením mužstva první asistent Zdeněk Klucký a trenér brankářů Libor Macháček," sdělil ředitel FK Teplice a.s. František Hrdlička.

Poté si slovo vzal MUDr.Jan Štěrba. "Trenér našeho A mužstva mi včera volal s tím, že má obtíže, trápily ho těžké závratě, proto jsem mu navrhl okamžité vyšetření, po kterém byla specialistou navržena okamžitá hospitalizace. Jedná se totiž o postižení vnitřního ucha, to se léčí infuzemi a mohla by hrozit také ztráta sluchu, proto je vyloučeno, že by letěl do Tel Avivu. Nejspíš bude chybět i v Brně, protože dobu hospitalizace bych odhadl na deset dnů," popsal celou situaci týmový lékař.


Zděněk Klucký tedy bude muset pohárový zápas a možná také utkání v Brně odkoučovat jako hlavní trenér. "Dozvěděl jsem se to včera v podvečer přímo od Jirky. Musím se s tím vypořádat, většinu věcí stejně připravujeme spolu, takže není se čeho bát. Navíc jsme pořád v kontaktu, budeme si volat i běheme celého pobytu," je připraven na novou roli prozatimní kouč.

"Je výhodou, že jsem se v Tel Avivu byl podívat. Víme, co nás tam čeká. Sice mají silné mužstvo, ale hrát se s nimi rozhodně dá. Budeme muset hrát hodně ofenzivně a pokusíme se postoupit," dodal Klucký.

František Hrdlička také popřál trenérovi brzké uzdravení. "Doufáme, že se brzy dá do pořádku a bude znovu moci být s týmem. Hráčům jsem v kabině řekl, že jedním z nejlepších léků by pro něj jistě bylo, kdybych mu ve čtvrtek mohl oznámit, že se postoupilo," přál si Hrdlička.

Stínadla TV