Obrázek článku

Pro ztracené body do Kladna

V neděli čeká hráče FK Teplice další ligový souboj, tentokrát zajíždějí na půdu Kladna, odkud by chtěli importovat tři body. "Určitě chceme přivést body, dva zápasy doma jsme prohráli, tak musíme získávat body venku," hlásí před zápasem Tomáš Belic.

Nedělnímu sokovi se však v domácím prostředí daří, v letošním ligovém ročníku zde zatím prohráli pouze s pražskou Spartou, z dalšch dvou klání si připsali dvě remízy a dvě výhry. Právě ta poslední domácí výhra nad Žižkovem, kterou zařídil Lukáš Zoubele, byla veledůležitá, protože se jednalo o souboj dvou celků z chvostu tabulky.


Na Kladně působí dva tepličtí hráči na hostování. František Mašanský se momentálně dává dohromady po těžké operaci kolena a nastoupit nebude moci ani Lukáš Zoubele, kterému to nedovoluje smlouva.

Jiří Plíšek už bude mít k dispozici znovu Michala Daňka, který se zapojil do tréninku. Nadále budou chybět Admir Ljevakovič, Blažej Vaščák a Petr Smíšek. "Za dva týdny začnu běhat a chtěl bych dohnat fyzičku do zimní přípravy, tu potom již zahájit s týmem," shrnuje svůj stav zraněný Petr Smíšek.

Utkání začíná v neděli v 15:00, přijeďte podpořit teplické hráče.

Stínadla TV