Obrázek článku

FK SIAD Most_x_FK Teplice - komentář k zápasu

Premiérový zápas v novém ročníku se nepovedl. Teplice prohrály na stadionu mosteckého nováčka těsně 1:2, přestože už od druhé minuty po Verbířově trefě vedly. Rozhodující branku dal tři minuty před koncem Tomáš Hunal, který smolně tečoval míč do vlastní sítě. To už hráli hosté bez vyloučeného Kleina, který byl už ve 26. minutě po dvou žlutých kartách přísně vyloučený. Další zápas sehrají žlutomodří za týden v neděli, kdy hostí ve 2. kole Gambrinus ligy na Stínadlech s pražskou Slavií. "Protože hrajeme ve čtvrtek v Minsku, tak jsme žádali o přeložení utkání na pondělí, ale Slavia nám nevyhověla, takže se bude hrát v neděli," uvedl teplický ředitel František Hrdlička.

FK SIAD Most - FK Teplice 2:1 (1:1) 

Branky: 7. Poláček, 87. vlastní Hunal - 2. Verbíř. ŽK: Houšť, Macek, Škoda, Boček - Klein, Rilke. ČK:26. Klein. Rozhodčí: Jára - Filípek, Pokorný. Diváci: 11.729.
Most: Svoboda - Houšť, Novotný, Škerle, Procházka - Macek, Škoda, Pilař, Poláček - H. Siegl (83. R. Čížek), Jendruščák (73. Boček). Teplice: Poštulka - Klein, Rada, Hunal, Krmaš - Jirsák, Szabó (60. Doležal), Sabou, Verbíř - Mašek, Rilke (68. Fenin).

Stínadla TV