Obrázek článku

Tepličtí fotbalisté rozdávali radost na základních školách

Vzácná návštěva dnes čekala na žáky dvou základních škol v Teplicích a okolí. Na Základní školu Bílá cesta zamířila dvojice Michael Lüftner a Chukwudi Chukwuma spolu s marketingovým manažerem Martinem Kovaříkem a Gepardicí Jane předávat ocenění pro nejlepší sportovce této základky. Mezi oceněnými byli například i synové Štěpána Vachouška Tadeáš a Matyáš.

O několik kilometrů východněji na základní škole v Bystřanech v tu samou chvíli předávala vysvědčení trojice Pavel Verbíř, Admir Ljevakovič a Tomáš Vondrášek. Tepličtí fotbalisté tak na závěr školního roku připravili žákům základních škol velký zážitek. "I v nové sezóně chceme pokračovat v naší spolupráci se základními školami, proto jsme rádi, že jsme mohli žákům zpříjemnit poslední dny školního roku," říká marketingový manažer FK Teplice Martin Kovařík.


Už dnes odpoledne mají děti možnost znovu potkat Gepardici Jane a nejen jí! Od 16:00 bude probíhat v obchodním centru Galerie Teplice odpoledne s FK Teplice, nejprve proběhnou soutěže s Gepardicí Jane a od 17:00 se uskuteční autogramiáda Elvise Bratanoviče, Radima Breite a Benjamina Balázse.

Stínadla TV