Report ze zápasu FK Teplice vs. FK Fotbal Třinec

FK Teplice
12. kolo, Juniorská liga,
FK Teplice FK Fotbal Třinec
3:1 (0:0)
Logo

Statistiky

Branky: 51. Výborný, 61. D. Procházka, 83. Softič – 54. Teplý. Rozhodčí: Pechanec – Kubr, Kříž. ŽK: Česlák (TEP) – Minařík, Kučera, Lanc (TRI).

Team logo

FK Teplice

Skalák – M. Richter, Svoboda (84. Hynek), M. Procházka, D. Richter, Česlák, Bílek (65. Softič), Strada, Výborný, D. Procházka (73. Djordevič), Krátký.
Team logo

FK Fotbal Třinec

Bruk – Šenk, Minařík (79. Lanc), Kučera, Knötig (54. Bujok), Foitzik, Martynek, Samiec, Teplý (82. Lasota), Latocha, Pustka.

Komentář k zápasu

Už v prvním poločase měli svěřenci Jakuba Pekaře několik velmi dobrých příležitostí. Především Petr Výborný se dostal do velkých šancí, ale ne a ne skórovat. Ve 44. minutě navíc nebyla branka uznána kvůli ofsajdu.


Skóre se tak začalo měnit až po změně stran. V 51. minutě přenesl Česlák hru na pravou stranu, odkud Strada vyslal střílený centr a Výborný ho usměrnil do branky. Jenže už za tři minuty hosté vyrovnali, když přetažený roh uklidil do branky nehlídaný Teplý. Po hodině hry šli do vedení znovu tepličtí, když z blízka skóroval Daniel Procházka. V závěru ještě pojistil výhru po sólovém úniku Asmir Softič.

Stínadla TV