Obrázek článku

Teplický tým je zpátky doma

Devětadvacátý leden byl posledním dnem teplického týmu na soustředění v tureckém Beleku, kde se žlutomodří připravovali celkem devět dní. Pro závěrečný den si trenérský štáb připravil program podle vytížení hráčů při zápase se Lvovem.

Skupina, který odehrála velkou minutáž, vyrazila na výklus a následně do posilovny s kondičním trenérem Markem Chrobákem. Zbývající hráči zamířili na poslední trénink do Arcadia Sports Centre. Trénink skončil v 11 hodin tureckého času, následoval přesun na hotel, rychlé balení, ve 12:15 oběd a ve 13:00 už přišlo nakládání věcí do autobusu. Ve 13:20 pak teplická výprava opustila Belek a zamířila na letiště v Antalyii.

Tady vše běželo jako po drátkách a v 16:20 odletěl let společnosti Corendon směr Drážďany. Žlutomodří navíc měli v zádech výhodu časového posunu, takže i přes to, že let trval tři hodiny a patnáct minut, tak letadlo dosedlo na ranvej v Drážďanech v 17:27 českého času.

Na letišti už čekal na teplické mužstvo autobus pro přesun na Stínadla. Po 19:00 tak už hráči byli zpět ve svém domácím svatostánku.

Jak poslední trénink i cesta do vlasti probíhala se můžete podívat v přiloženém videu. Děkujeme za pozornost, kterou jste tureckému soustředění věnovali a držte palce do startu jarní části FORTUNA:LIGY.

Stínadla TV